18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
BrunerOvned 2012-12-28, 16:31 39
Jestem pojebany, mam dziwne skojarzenie...

Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Zgłoś
Tomszczak 2012-12-28, 17:11 1
widać po oczach że to lubi:D

"Pociągają mnie nie te rzeczy, co trzeba: lubię pić, jestem leniwy, nie mam boga, polityki, idei ani zasad. Jestem mocno osadzony w nicości, w swego rodzaju niebycie, i akceptuję to w pełni." - Ch. Bukowski
Zgłoś
C................m 2012-12-28, 17:13 2
te lody kredki sprzedają coraz większe
Zgłoś
Xiem 2012-12-28, 17:21
Jak się zwie to dziewczę?
Zgłoś
pawelgk 2012-12-28, 19:14 3
HollyHannah z MyFreeCams
Zgłoś
aleksander6 2012-12-28, 21:13
dobra do przemycania koki z Kolumbii

Gerade Tatsachen gibt es nicht, nur Interpretationen.

www.facebook.com/hipknowshop
Zgłoś
JedzMojLagier 2012-12-28, 21:23 1
to co ta pani reprezentuje soba w tym gifie a tym samym gif jest moim zdaniem zalosny ...

'Who you are is not fixed for all of eternity. A man could forge himself anew if he so wanted.'
Christopher Paolini
Zgłoś
KanapkaZMP 2012-12-28, 21:24
Trening czyni mistrza
Zgłoś
bovski 2012-12-28, 21:27
ma ktoś link do całości?
Zgłoś
atha 2012-12-28, 21:28 2
Gastroskopia to dla niej masaż.
Zgłoś
z................o 2012-12-28, 21:52
Sobut16 napisał/a:

Wali jak maszyna

wali JĄ maszyna
Zgłoś
urban3266 2012-12-28, 21:57
Jak tłok w starym Jelczu
Zgłoś
Thauglorimorgor 2012-12-28, 22:11 2
Stronka tej pani: hollyhanna.com

Tak, nie mam dziewczyny.
Zgłoś
kom5 2012-12-28, 22:54 2
Ciekawostka zacznij się patrzeć na czoło tej pani a przyśpieszy, a jak będziesz się patrzeć na metalową rurkę to zwolni
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów