Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:28
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
Znowu bachor
Dżepetto • 2025-01-09, 11:46
W ubiegły piątek w Piasecznie 10 letni gówniak wbiegł na czerwonym świetle wprost pod samochód. Nie doznał jednak żadnych obrażeń.

[ Dodano: 2025-01-09, 11:48 ]
WERSJA Z GŁOSEM
Zmieniono 3 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mad_Max 2025-01-10, 11:00
psyhepl napisał/a:

Bo zielone cza zapierdalać
Kurwa nie pomyśli że jest przejście i jakiś gnój może jej wbiegnąć z dupy
No kurwa ciężko być jasnowidzem i to przewidzieć ja pierdole

Wina gówniarzy,kobieta jechała zgodnie z przepisami.Moze powinniśmy się na zielonym zatrzymywać,bo pieszy w Polsce to jak krowa w Indiach powoli,he?
Zgłoś
darayavahus 2025-01-10, 11:08
W tv zapadnie wyrok - dożywocie. I podniesienie mandatów dla całego kraju za przekroczenie prędkości o 2km/h powyżej 30km/h
Zgłoś
Tellolek 2025-01-10, 11:23
Maniecky napisał/a:

Juz po twoich analogiach widac ze nie jestes zbyt bystry.
Nie pajacu, nie mam noza otwartego caly czas, ale jakbym przechodzil noca obok grupy etnicznie podejrzanych to owszem.

jakbyś był taki bystry to byś się nawet koło tego gówna nie pchał, tylko poszedł na około, bo sam na grupkę to masz tzw. marne szanse.

Cytat:

Podobnie z jazda gamoniu, wiem kiedy moge sie zrelaksowac a kiedy czaic baze i nie przyspieszac bezmyslnie.

mówiąc zrelaksować masz na myśli w walenie się na czerwonym pod auto, czy masz cos innego?

Cytat:

To zalezy od sytuacji ale ze ty jestes tak glupi jak zmywara z materialu to masz ewidentnie z tym problem, za duzo procesowania danych na taki zjebany dekiel jak twoj.

Za to ty nie będziesz miał tego problemu, wejdziesz na czerwonym, czy twoje dziecko, to po prostu zmiecie was z planszy i żadnych procesów nie będzie, skoro nie jesteś go w stanie nauczyć jak ma się zachowywać, to albo przekazałeś dzieciakowi zjebane geny, albo jesteś po prostu ograniczony i nie powinieneś mieć dziecka, skoro tak proste rzeczy w rodzicielstwie cię przerastają, a patrząc, że jesteś najsłabszym ogniwem w ruchu (pieszym), to nikt się specjalnie nie będzie na tobą rozczulał i uważał, wejdziesz to wejdziesz i trudno, zderzak się wymieni, za to was może być ciężko poskładać.

Zgłoś
Maniecky 2025-01-10, 15:04
Tellolek napisał/a:

jakbyś był taki bystry to byś się nawet koło tego gówna nie pchał, tylko poszedł na około, bo sam na grupkę to masz tzw. marne szanse.
mówiąc zrelaksować masz na myśli w walenie się na czerwonym pod auto, czy masz cos innego?
Za to ty nie będziesz miał tego problemu, wejdziesz na czerwonym, czy twoje dziecko, to po prostu zmiecie was z planszy i żadnych procesów nie będzie, skoro nie jesteś go w stanie nauczyć jak ma się zachowywać, to albo przekazałeś dzieciakowi zjebane geny, albo jesteś po prostu ograniczony i nie powinieneś mieć dziecka, skoro tak proste rzeczy w rodzicielstwie cię przerastają, a patrząc, że jesteś najsłabszym ogniwem w ruchu (pieszym), to nikt się specjalnie nie będzie na tobą rozczulał i uważał, wejdziesz to wejdziesz i trudno, zderzak się wymieni, za to was może być ciężko poskładać.

Do lekcji gamoniu. Nie polemizuje ze specjalnymi jednostkami.
Zgłoś
Tellolek 2025-01-10, 22:08
Maniecky napisał/a:

Do lekcji gamoniu. Nie polemizuje ze specjalnymi jednostkami.

Już to zrobiłeś "wegetko". ;p
Zgłoś
Adamsadistic 2025-01-10, 23:57
No i pięknie, nauczy się szmaciarz
Zgłoś
bartas6662 Wczoraj 3:27
@Angelo506:

Zinou0 napisał/a:

Normalnie mi ręce opadają jak to czytam. Czy ty podświadomie nie rozumiesz do jakiego problemu ja się odniosłem i co chciałem przekazać?
Rozjaśnię tę twoją pulchną łepetynę w której robaki pokopały dziury.
Otóż , żeby się szanować na drodze i przestrzegać jakichś reguł. Chyba że lubisz pierdolnik jak w indiach. Oczywiście nie przewidzisz wszystkiego, lecz ewidentnie widać kto tu zjebał, ponieważ po prostu wpierdolił się jak święta krowa, mając wszystko w dupie. Skoro samochody stoją to można biec, bo mały robal nie został nauczony jak się zachować na drodze (np stanąć przy samochodzie i zobaczyć czy można iść dalej) i narobił tylko komuś normalnemu problemów. Coraz częściej widać, że ludzie nie respektują sygnalizacji świetlnej i to obie strony, co jest żałosne.

Oj chłopcze chłopcze.

Nawet nie wiem od czego zacząć, ale przykro mi, że się tak męczysz. Niemniej mówisz, że trzeba przestrzegać pewnych zasad, ale zasada ograniczonego zaufania to juz nie. NIkt nie mówi że gówniak zrobił dobrze, wchodząc na drogę, Po prostu jako człowiek myślący próbujesz przewidywać niebezpieczne sytuacje, i w tej konkretnej bierzesz pod uwagę możliwość wybiegnięcia kogoś zza autobusu, to naprawdę nie jest takie trudne.
Zgłoś
RsPrDol Wczoraj 15:04
Madka powinna sie ruchac w dupe zamiast rodzic dzieci
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem