Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:28
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
🔥 Riddler vs Czarnuszek - teraz popularne
Znowu bachor
Dżepetto • 2025-01-09, 11:46
W ubiegły piątek w Piasecznie 10 letni gówniak wbiegł na czerwonym świetle wprost pod samochód. Nie doznał jednak żadnych obrażeń.

[ Dodano: 2025-01-09, 11:48 ]
WERSJA Z GŁOSEM
Zmieniono 3 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Megatrans666 2025-01-09, 11:54 9
Nie doznał żadnych obrażeń? To co on był najebany?
Zgłoś
zaqaz 2025-01-09, 11:55 7
Ta bździągwa w różowej kurtce zapracowała na 5 lat w kolonii karnej w kamieniołomie...
Zgłoś
Duczki1234 2025-01-09, 12:01 67

Kupuję kamerkę po tym filmiku . Gdyby nie ona to jeszcze kierowca został by uznany za winnego bo karyna z płaczem powiedziała ,,Un Wjechał w me dziecko'' a w tym pojebanym kraju ten co głośniej ryja drze ma rację .
A co do karyny tylko wysterylizować i postować jako sex-omat do ruchania bo nie widzę innego zastosowania dla niej
Zgłoś
JoSeed 2025-01-09, 12:06 5
Nie chciałabym być i nie życzę nikomu być w skórze tej kierowczyni... Okropne uczucie.
Zgłoś
psyhepl 2025-01-09, 12:09 10
Bo zielone cza zapierdalać
Kurwa nie pomyśli że jest przejście i jakiś gnój może jej wbiegnąć z dupy
No kurwa ciężko być jasnowidzem i to przewidzieć ja pierdole
Zgłoś
Zinou0 2025-01-09, 12:25 110
psyhepl napisał/a:

Bo zielone cza zapierdalać
Kurwa nie pomyśli że jest przejście i jakiś gnój może jej wbiegnąć z dupy
No kurwa ciężko być jasnowidzem i to przewidzieć ja pierdole

W ogóle jeździłeś kiedykolwiek samochodem? Widać przed białym że mieli czerwone światło. Wiesz po co są światła przy przejściach dla pieszych i dla kierowców samochodów? Wiesz po co wogóle ktoś wpadł na pomysł, żeby wymyślić taki wynalazek z którego i tak, z czego widać dalej nisko inteligentni nie potrafią skorzystać? Naprawdę ciężko zapamiętać dwa kolory i ich znaczenie? Nie broń tu nikogo.
Zgłoś
psyhepl 2025-01-09, 12:27 6
Zinou0 napisał/a:

W ogóle jeździłeś kiedykolwiek samochodem? Widać przed białym że mieli czerwone światło. Wiesz po co są światła przy przejściach dla pieszych i dla kierowców samochodów? Wiesz po co wogóle ktoś wpadł na pomysł, żeby wymyślić taki wynalazek z którego i tak, z czego widać dalej nisko inteligentni nie potrafią skorzystać? Naprawdę ciężko zapamiętać dwa kolory i ich znaczenie? Nie broń tu nikogo.

Jak nie kumasz tego o co mi chodzi to zawsze będziesz kończył jak ta baba w takiej sytuacji
Zgłoś
~Dostojny 2025-01-09, 12:30 8
psyhepl napisał/a:

Jak nie kumasz tego o co mi chodzi to zawsze będziesz kończył jak ta baba w takiej sytuacji

I bardzo dobrze
Zgłoś
chochlikhero166 2025-01-09, 12:35 41
psyhepl napisał/a:

Chuj, zielone mam, czas hamować
Zgłoś
patmon 2025-01-09, 12:41 11
MaDkę tych dziecioków powinni zbadać alkomatem, czy aby na pewno trzeźwa. Jak trzeźwa to kuratora rodzinnego przypisać, żeby przyjrzał się bliżej upośledzonej na umyśle MaDce, czy aby na pewno ogarnia siebie i dziecioków na tyle żeby sprawować nad nimi kontrolę, bo w moich oczach i po tym zdarzeniu to może co najwyżej z psem pójść na spacer gdzieś do lasu. Tragedia dzisiejszych dziecioków jak tacy mądrzy rodzice opiekują się nimi, już kiedyś to pisałem, że dzisiejszy rodzic głupszy od niejednego dzieciaka.
Zgłoś
warszawiak123 2025-01-09, 12:56 14
Była taka sytuacja na Warszawskiej Pradze jechał mlody chlopak hondą a dziewczynka wybiegła na czerwonym świetle za piłką. 6 lat więzienia bo jechał o 20km za szybko, dziecko zmarło.
Pozdrawiam najsztuba który bez prawka i w aucie bez przeglądu rozjechał emerytkę na pasach, chłopa uniewinnili bo sąd nie był w stanie ustalić z jaką prędkością seniorka weszła mu pod koła
Zgłoś
SramNaIdiotów 2025-01-09, 13:06 12
Znam to skrzyżowanie. Jest to bezpieczne skrzyżowanie tuż obok szkoły - sygnalizacja jest odpalna w momencie przekroczenia 40km/h albo przez pieszych.
Po co to info? A bo jest cala masa kierowców chcących odbic sobie czas, który stracili dojeżdżajac do świateł i daja w pizde tuż przed przejsciami dla pieszych. No i chuj, jak korka nie ma, to widac czy nie ma tam pieszych, ale jak jest tak jak na filmiku, to już pieszych nie widac.

A, że jest tam szkola podstawowa, to co chwila jakis gówniak tam robi dokladnie taki sam manewr - przebiegania przez pasy na czerwonym. Już nie raz były tam latające szczyle.

Dlatego jak tam jeżdże i jest taki korek, to kurwa zwalniam do tych 20 i upewniam się, że kamera działa, bo nie wiem czy nie wyskoczy mi jakiś gnój zza samochodu.

A czasy już nie te, co kiedyś - kiedyś jak mój kolega w latach 90 wybiegł dokładnie w taki sam sposób innemu kierującemu, to nie dość, że został potrącony przez samochód, to jeszcze wyłapał lepa ogarniacza na pysk od kierowcy za bycie idiotą.
Zgłoś
JoSeed 2025-01-09, 13:19 4
SramNaIdiotów napisał/a:

Znam to skrzyżowanie. Jest to bezpieczne skrzyżowanie tuż obok szkoły - sygnalizacja jest odpalna w momencie przekroczenia 40km/h albo przez pieszych.
Po co to info? A bo jest cala masa kierowców chcących odbic sobie czas, który stracili dojeżdżajac do świateł i daja w pizde tuż przed przejsciami dla pieszych. No i chuj, jak korka nie ma, to widac czy nie ma tam pieszych, ale jak jest tak jak na filmiku, to już pieszych nie widac.
A, że jest tam szkola podstawowa, to co chwila jakis gówniak tam robi dokladnie taki sam manewr - przebiegania przez pasy na czerwonym. Już nie raz były tam latające szczyle.
Dlatego jak tam jeżdże i jest taki korek, to kurwa zwalniam do tych 20 i upewniam się, że kamera działa, bo nie wiem czy nie wyskoczy mi jakiś gnój zza samochodu.
A czasy już nie te, co kiedyś - kiedyś jak mój kolega w latach 90 wybiegł dokładnie w taki sam sposób innemu kierującemu, to nie dość, że został potrącony przez samochód, to jeszcze wyłapał lepa ogarniacza na pysk od kierowcy za bycie idiotą.

Ja bym jeszcze dostała od matki... 😏
Zgłoś
drakasraka 2025-01-09, 13:19 3
bękart wpierdol w domu ma gwarantowany
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem