[ Dodano: 2025-01-09, 11:48 ]
WERSJA Z GŁOSEM
Bo zielone cza zapierdalać
Kurwa nie pomyśli że jest przejście i jakiś gnój może jej wbiegnąć z dupy
No kurwa ciężko być jasnowidzem i to przewidzieć ja pierdole
W ogóle jeździłeś kiedykolwiek samochodem? Widać przed białym że mieli czerwone światło. Wiesz po co są światła przy przejściach dla pieszych i dla kierowców samochodów? Wiesz po co wogóle ktoś wpadł na pomysł, żeby wymyślić taki wynalazek z którego i tak, z czego widać dalej nisko inteligentni nie potrafią skorzystać? Naprawdę ciężko zapamiętać dwa kolory i ich znaczenie? Nie broń tu nikogo.
Jak nie kumasz tego o co mi chodzi to zawsze będziesz kończył jak ta baba w takiej sytuacji
Jak nie kumasz tego o co mi chodzi to zawsze będziesz kończył jak ta baba w takiej sytuacji
Znam to skrzyżowanie. Jest to bezpieczne skrzyżowanie tuż obok szkoły - sygnalizacja jest odpalna w momencie przekroczenia 40km/h albo przez pieszych.
Po co to info? A bo jest cala masa kierowców chcących odbic sobie czas, który stracili dojeżdżajac do świateł i daja w pizde tuż przed przejsciami dla pieszych. No i chuj, jak korka nie ma, to widac czy nie ma tam pieszych, ale jak jest tak jak na filmiku, to już pieszych nie widac.
A, że jest tam szkola podstawowa, to co chwila jakis gówniak tam robi dokladnie taki sam manewr - przebiegania przez pasy na czerwonym. Już nie raz były tam latające szczyle.
Dlatego jak tam jeżdże i jest taki korek, to kurwa zwalniam do tych 20 i upewniam się, że kamera działa, bo nie wiem czy nie wyskoczy mi jakiś gnój zza samochodu.
A czasy już nie te, co kiedyś - kiedyś jak mój kolega w latach 90 wybiegł dokładnie w taki sam sposób innemu kierującemu, to nie dość, że został potrącony przez samochód, to jeszcze wyłapał lepa ogarniacza na pysk od kierowcy za bycie idiotą.