Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:28
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
Znowu bachor
Dżepetto • 2025-01-09, 11:46
W ubiegły piątek w Piasecznie 10 letni gówniak wbiegł na czerwonym świetle wprost pod samochód. Nie doznał jednak żadnych obrażeń.

[ Dodano: 2025-01-09, 11:48 ]
WERSJA Z GŁOSEM
Zmieniono 3 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
smc 2025-01-09, 13:37 1
psyhepl napisał/a:

Bo zielone cza zapierdalać
Kurwa nie pomyśli że jest przejście i jakiś gnój może jej wbiegnąć z dupy
No kurwa ciężko być jasnowidzem i to przewidzieć ja pierdole

Masz 100% racji.

Ale żeby dojść do takich wniosków, to trzeba myśleć, a w dzisiejszej Wolsce to rzadko spotykana cecha.
Zgłoś
Siriuz 2025-01-09, 14:09 7
Mam nadzieję, że wyszedł z samochodu i spuścił im jeszcze wpierdol, bo przecież taka madka to pewnie jeszcze im potem wmawiała, że kierowca zły i wyrośli by na jakiegoś psyhepla.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-01-09, 15:03
Moja stara raz pierdolnęła motopipkę, bardzo to przeżywała. Pierdolona motopizda.
Zgłoś
mw23ja 2025-01-09, 15:11
Dostojny napisał/a:

I bardzo dobrze

Zależy czy rozniesie w marmoladę tirem kogoś Twojego
Zgłoś
Mietek7567 2025-01-09, 15:23 1
mw23ja napisał/a:

Nikt normalny tak nie postępuje. 10 lat to już nie jest nie myślący noworodek.
Zgłoś
Kosmodysk 2025-01-09, 15:32 1
Duczki1234 napisał/a:

karyny tylko wysterylizować i postować jako sex-

Sexomat na aplikację, ja hulajnogi.
Zgłoś
Janko 2025-01-09, 15:33 3
Z tego przeżycia raczej powinien wyciągnąć lekcję życiową i się nie wpierdalać pod Auto bez patrzenia
Zgłoś
Rix 2025-01-09, 16:08 2
Prawda tez jest taka ze jak sie jedzie przez miasto to oczy dookoła i trzeba spodziewac sie nie spodziewanego przy predkosci 50 auto staje w miejscu winna dziecka i matki ale można bylo tego uderzenia uniknąć po to jest 50 na godzie bo wrazie jak ktos inny popełni błąd to mozna w pore zareagowac i sie zatrzymac bez kolizji albo potrącenia a takie ślepe wierzenie w zielone albo pierszensenstwo czesto sie tak wlasnie konczy i tak samo z pieszymi a pasy to mam pierszenstwo i inni maja mnie przepuscic i wlazie bez patrzenia a potem jeb szpital albo smierc
Zgłoś
User1234560 2025-01-09, 16:11
A ile razy jest taka sytuacja że jak skręca się w prawo mając zielone światło a tam piesi też mają zielone
Zgłoś
Alosza 2025-01-09, 16:28
<<Nie doznał jednak żadnych obrażeń.
Patrząc na odbicie i trafienie głową w koło stojącego auta to śmiem wątpić w brak konsekwencji dla zdrowia.
Zgłoś
~Dostojny 2025-01-09, 16:32 4
mw23ja napisał/a:

Wystarczy się upewnić czy można bezpiecznie przejść i nic złego się nie wydarzy...

...a nie wskakiwać pod koła jadącego samochodu jak jakiś jebany down
Zgłoś
andrzejrobert75 2025-01-09, 16:36 1
Duczki1234 napisał/a:

Kupuję kamerkę po tym filmiku . Gdyby nie ona to jeszcze kierowca został by uznany za winnego bo karyna z płaczem powiedziała ,,Un Wjechał w me dziecko'' a w tym pojebanym kraju ten co głośniej ryja drze ma rację .
A co do karyny tylko wysterylizować i postować jako sex-omat do ruchania bo nie widzę innego zastosowania dla niej

Ja od razu jak te durne przepisy wprowadzili kupilem
Zgłoś
Insaner 2025-01-09, 16:56 6
Wszyscy mówią, że wina gówniaka i super że miała kamerkę bo nie będą jej ciągać po komendach, a w tym kraju to żadna gwarancja uniewinnienia.
Jeśli potrącona osoba okaże się kimś bardziej majętnym i znanym (lub jej rodzice) to zaraz się okaże, że może ta kobieta co dzieciaka potrąciła miała spaloną jedną żarówkę w światłach mijania od godziny, albo ma wpisany w prawo jazdy kod 01.01 (obowiązek jazdy w okularach), a założyła tego dnia soczewki (na które w tym zjebanym kraju jest już inny kod 01.02, a jak chcemy mieć mix to jest na to jeszcze trzeci kod 01.06). Może jechała o 3km za szybko. Później będą próbowali jej na siłę wykazać, że miała niesprawne auto / kierowała bez uprawnień / jechała za szybko i może się to jeszcze skończyć dla niej jakimiś problemami mimo że jest niewinna.
Zgłoś
tomnbb 2025-01-09, 17:06 5
psyhepl napisał/a:

Po pierwsze nie widać aby zapierdalała. Po drugie od tego jest zielone światło aby jechać a nie zamulać.
Gowniak dostał lekcje życia a inni jak zobaczą film to może się rozejrzał wokół jak świat wygląda zanim wylądują bezmyślnie na środku ulicy przy czerwonym świetle.
Zgłoś
PetranJargen 2025-01-09, 17:06 8
psyhepl napisał/a:

Was to chyba trzeba w jakichs rezerwatach zamykac bez samochodow, narzedzi, czesci ruchomych, tylko telewizor i drewniany domek, wtedy jest bezpiecznie !!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem