Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (13) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:46
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2025-01-04, 11:41
Znowu bachor
Dżepetto • 2025-01-09, 11:46
W ubiegły piątek w Piasecznie 10 letni gówniak wbiegł na czerwonym świetle wprost pod samochód. Nie doznał jednak żadnych obrażeń.

[ Dodano: 2025-01-09, 11:48 ]
WERSJA Z GŁOSEM
Zmieniono 3 razy Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Maniecky 2025-01-09, 17:18 3
Zinou0 napisał/a:

W ogóle jeździłeś kiedykolwiek samochodem? Widać przed białym że mieli czerwone światło. Wiesz po co są światła przy przejściach dla pieszych i dla kierowców samochodów? Wiesz po co wogóle ktoś wpadł na pomysł, żeby wymyślić taki wynalazek z którego i tak, z czego widać dalej nisko inteligentni nie potrafią skorzystać? Naprawdę ciężko zapamiętać dwa kolory i ich znaczenie? Nie broń tu nikogo.

Jak ty pajacu nie masz odruchu zeby zachowac ostrazonosc jak cos zaslania widok na przejscie (szczegolnie kolo szkoly) to wypierdalaj z puli kierowcow.
Zgłoś
Tellolek 2025-01-09, 17:27 7
Maniecky napisał/a:

Jak ty pajacu nie masz odruchu zeby zachowac ostrazonosc jak cos zaslania widok na przejscie (szczegolnie kolo szkoly) to wypierdalaj z puli kierowcow.

Nóź też masz otwarty w kieszeni, bo może akurat cię ktoś przechodzący obok zaatakuje?
pretensje możesz mieć tylko do matki, bo w wieku 10 lat dziecko powinno znać zasady ruchu, a jedyny który potencjalnie wypadnie z puli, to taki ktoś jak ty, który liczy, że każdy będzie uważał, bo święta krowa na czerwonym idzie, puknij się w ten pusty cymbał... Czekam aż przed pracą z elektryką w domu pójdziesz transformator rozwalić. Bo co jak bezpiecznik nie działa i takie odpięcie porodu nie wystarczy.? XD
Zgłoś
Lipiniorz25 2025-01-09, 17:46 4
Duczki1234 napisał/a:

Kupuję kamerkę po tym filmiku . Gdyby nie ona to jeszcze kierowca został by uznany za winnego bo karyna z płaczem powiedziała ,,Un Wjechał w me dziecko'' a w tym pojebanym kraju ten co głośniej ryja drze ma rację .
A co do karyny tylko wysterylizować i postować jako sex-omat do ruchania bo nie widzę innego zastosowania dla niej

Za duzo swiatkow
Bez kamerki tez by sie wybronił

[ Dodano: 2025-01-09, 17:47 ]
psyhepl napisał/a:

Bo zielone cza zapierdalać
Kurwa nie pomyśli że jest przejście i jakiś gnój może jej wbiegnąć z dupy
No kurwa ciężko być jasnowidzem i to przewidzieć ja pierdole

Obyś amebo nigdy prawka nie zrobił
Zgłoś
Maniecky 2025-01-09, 17:57 3
Tellolek napisał/a:

Nóź też masz otwarty w kieszeni, bo może akurat cię ktoś przechodzący obok zaatakuje?
pretensje możesz mieć tylko do matki, bo w wieku 10 lat dziecko powinno znać zasady ruchu, a jedyny który potencjalnie wypadnie z puli, to taki ktoś jak ty, który liczy, że każdy będzie uważał, bo święta krowa na czerwonym idzie, puknij się w ten pusty cymbał... Czekam aż przed pracą z elektryką w domu pójdziesz transformator rozwalić. Bo co jak bezpiecznik nie działa i takie odpięcie porodu nie wystarczy.? XD

Juz po twoich analogiach widac ze nie jestes zbyt bystry.

Nie pajacu, nie mam noza otwartego caly czas, ale jakbym przechodzil noca obok grupy etnicznie podejrzanych to owszem.

Podobnie z jazda gamoniu, wiem kiedy moge sie zrelaksowac a kiedy czaic baze i nie przyspieszac bezmyslnie.

To zalezy od sytuacji ale ze ty jestes tak glupi jak zmywara z materialu to masz ewidentnie z tym problem, za duzo procesowania danych na taki zjebany dekiel jak twoj.
Zgłoś
Zinou0 2025-01-09, 18:01 2
Maniecky napisał/a:

Witam bardzo serdecznie i poprawiam kolegę troglodyte.

(żeby,zachować,ostrożność,coś,zasłania,przejście, szczególnie,koło,szkoły,kierowców), o przecinkach i kropkach nawet nie wspominam.
Jak już przejeżdżasz obok tej szkoły, to zatrzymaj się proszę na kilka lekcji. Nie zapomnij o dodatkowych z kultury osobistej, chamie.
Temu panu, chyba delikatnie podniósł się poziom piwa w organiźmie

Nie wysilaj już proszę swojego orzecha, dość wycierpiał na dzisiaj. Proszę, tłumaczę ci słowo którego pewnie nigdy nie widziałeś.
troglodyta – człowiek nieokrzesany, prymitywny, nieumiejący się zachować

Pamiętaj co znaczą dwa kolory
Zgłoś
mw23ja 2025-01-09, 18:09
Dostojny napisał/a:

Wystarczy się upewnić czy można bezpiecznie przejść i nic złego się nie wydarzy...
...a nie wskakiwać pod koła jadącego samochodu jak jakiś jebany down

Chyba nie masz dzieci... Chyba sam siedziałeś w kuchni z mamusią za gówniaka i nie wiesz że czasem od śmierci oddziela Cię czyjaś ostrożność i zasada ograniczonego zaufania. Nie chodziłeś nigdy po lodzie?
Zgłoś
Ryju1983 2025-01-09, 18:09 4
psyhepl napisał/a:

Bo zielone cza zapierdalać
Kurwa nie pomyśli że jest przejście i jakiś gnój może jej wbiegnąć z dupy
No kurwa ciężko być jasnowidzem i to przewidzieć ja pierdole

Pajacu gdybyś poczytał lub oglądaną jakieś inne wiadomości A nie tylko sadola to byś wiedział że matka tego bachora stwierdziła że skoro nic nie jedzie to można iść. Zresztą przechodziła z bachorem na czerwonym
Zgłoś
psyhepl 2025-01-09, 18:16 2
Lipiniorz25 napisał/a:

Obyś amebo nigdy prawka nie zrobił

Ameba to cię zrobiła ludziku!
Zgłoś
mw23ja 2025-01-09, 18:16
Ryju1983 napisał/a:

Pajacu gdybyś poczytał lub oglądaną jakieś inne wiadomości A nie tylko sadola to byś wiedział że matka tego bachora stwierdziła że skoro nic nie jedzie to można iść. Zresztą przechodziła z bachorem na czerwonym

Co za dyskusja. Wiadomo kto się wypiął tylko chodzi o ludzką część zdarzenia. I wspomnienia wracają że kiedyś byłeś tym gowniakiem tylko bez matki a ktoś się jednak zatrzymał o 10 cm i kolana masz całe. Kiedyś łatwiej było o szansę od losu bo samochodów dużo mniej a za komuny to jeździli tylko bogaci ustawieni stabilni emocjonalnie i.... Faceci głównie. Dawało to dziecku szansę w razie głupoty
Zgłoś
elim 2025-01-09, 18:35 5
Gdyby kogoś interesował to faktyczną winną tego wbiegnięcia była madka tych gówniarzy która stwierdziła że nic jedzie i mogą sobie wejść na przejście na czerwonym, w tej sprawie policja skierowała wniosek do sądu rodzinnego

Zgłoś
Don_Vito_Pablito 2025-01-09, 18:50 1
Zinou0 napisał/a:

W ogóle jeździłeś kiedykolwiek samochodem? Widać przed białym że mieli czerwone światło. Wiesz po co są światła przy przejściach dla pieszych i dla kierowców samochodów? Wiesz po co wogóle ktoś wpadł na pomysł, żeby wymyślić taki wynalazek z którego i tak, z czego widać dalej nisko inteligentni nie potrafią skorzystać? Naprawdę ciężko zapamiętać dwa kolory i ich znaczenie? Nie broń tu nikogo.

Typowa roszczeniowa gadka karny z Facebooka Jedyne co w życiu masz to prawko no i te zielone światło

Ucz się gnoju na takich właśnie filmikach jak możesz udoskonalić swoją bystrość na drodze 🦆
Zgłoś
Zinou0 2025-01-09, 18:57
Don_Vito_Pablito napisał/a:

Typowa roszczeniowa gadka karny z Facebooka Jedyne co w życiu masz to prawko no i te zielone światło
Ucz się gnoju na takich właśnie filmikach jak możesz udoskonalić swoją bystrość na drodze 🦆

Witam, ponad 450 tysięcy km po autostradach, kursy jazdy sportowej, liczne kursy z zachowania na lodzie i mokrych nawierzchniach. Żadnego wypadku, ponieważ kluczem jest korzystanie z mózgu. Jednak patrząc na poziom twej wypowiedzi nieudaczniku zza ekranu, nie posiadasz zbyt wysokich zasobów tego cennego organu
Zgłoś
~Dostojny 2025-01-09, 19:07
mw23ja napisał/a:

Chyba nie masz dzieci... Chyba sam siedziałeś w kuchni z mamusią za gówniaka i nie wiesz że czasem od śmierci oddziela Cię czyjaś ostrożność i zasada ograniczonego zaufania. Nie chodziłeś nigdy po lodzie?

Chyba jakaś projekcja Za gówniaka rzadko bywałem w domu, po lodzie chodziłem i na łyżwach jeździłem - jak pod jednym kolegą lód się zarwał to wszyscy spierdolili, a ja go wyciągnąłem, taki byłem dobroduszny i honorowy

Teraz bym się do niego wrócił tylko po to, by mu naszczać na łeb
Zgłoś
tomnbb 2025-01-09, 19:19 3
" Okazało się, że 10-latek w tym czasie był pod opieką matki. Jak przekazał policjantom, to mama stwierdziła, że nic nie jedzie, więc mogą przechodzić na drugą stronę.

Policja skierowała sprawę do sądu rodzinnego.

"Pamiętajmy o tym, że pojazd, jadąc nawet z niewielką prędkością, nie jest w stanie zatrzymać się w miejscu. Natomiast zielone światło na sygnalizatorze to dla kierującego autem sygnał do kontynuowania jazdy. Widząc go, ma on prawo oczekiwać, że przejście dla pieszych będzie wolne od osób nieuprawnionych do przechodzenia" - przypomina w komunikacie Magdalena Gąsowska z policji w Piasecznie."

rmf24.pl/regiony/warszawa/news-dziecko-potracilam-10-latek-wbiegl-wpro...
Zgłoś
viking19 2025-01-09, 19:31 4
Don_Vito_Pablito napisał/a:

psyhepl napisał/a:

Maniecky napisał/a:

nie kopcie się z końmi, nie warto.
kurwa, wystarczy że dorosły człowiek wspomni między wierszami o zasadzie ograniczonego zaufania, i zachowaniu elementarnej ostrożności, a już wysyp debili zapierdalających szybko, ale bezpiecznie(no bo przeciez było zielone!!!111one).
przejeżdżając przez zielone, ZAWSZE jestem gotowy by jebnąć w heble.
gdy mijam autobus w zatoczce, ZAWSZE zwalniam, mimo że jadę pierwszeństwem. bo wiem, że może jakas ameba wyskoczyć zza autobusu.
jadąc wzdłuż zaparkowanych gratów, ZAWSZE jadę wiedząc, że zaraz jakiś debil może zza auta wyleźć.
cmentarz jest pełen tych którzy mieli zielone/pierwszeństwo.
życzę wam byście tam skończyli, nie zabrawszy przy okazji nikogo niewinnego/nierozważnego ze sobą.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem