📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
alojz napisał/a:
Jestem strzałowym, przerobiłem 25 lat z czego 16 jako przodowy/strzałowy w przodku. Albo byli za blisko przodka, albo zdetonowali materiał wybuchowy nie będący w otworze strzałowym - nie chcieli odnosić materiału wybuchowego którego mieli za dużo, więc odpalili go razem z tym załadowanym w otworach, Zrobiłem kiedyś taką głupotę, cud że przeżyłem.
Na jakij grubie zes robil?
marcin9002 napisał/a:
Na jakij grubie zes robil?
Robiłem na jednej z kopalń JSW - podobało mi się, za wcześnie odszedłem na emeryture, potem żałowałem, Łaziłem po chałupie jak cieć, prawie w depreche wpadłem aż w końcu rozkręciłem taki swój interes i jest dobrze. Jak minie ostatnio klienci wkurwili to powiedziałem, że zamykam biznes i idę fedrować na nowo )
alojz napisał/a:
Robiłem na jednej z kopalń JSW - podobało mi się, za wcześnie odszedłem na emeryture, potem żałowałem, Łaziłem po chałupie jak cieć, prawie w depreche wpadłem aż w końcu rozkręciłem taki swój interes i jest dobrze. Jak minie ostatnio klienci wkurwili to powiedziałem, że zamykam biznes i idę fedrować na nowo )
Nie rób głupot;) juz zes się nafedrowoł mi zostalo 11 lot do pyndki robia na ROWie pyrsk !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów