Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (14) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:36
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 6 minut temu
🔥 Ajfoniara - teraz popularne
🔥 Uczeń z nożem - teraz popularne
🔥 Konkret wpierdol dla pedofila - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Limpid 2024-10-28, 22:14 3
Ktoś się zna czemu to ma służyć?
Zgłoś
ŻóltoCzarnyŻydPedał 2024-10-28, 22:26 1
Albo tunel albo jakas kopalnia. Eksplozja zajebista.
Zgłoś
a1lp2ha3 2024-10-28, 22:37 4
]

Limpid napisał/a:

Widać na aucie zapalarkę (induktor wysyla prad ) inicjuje reakcje MW (zapalniki elektryczne) jednak punkt odpalania jest bardzo blisko zbyt blisko pewnie azjaci ich jest dużo więc nikomu nie szkoda
Zgłoś
smc 2024-10-28, 23:10 13
KGHM w Chile tak samo działa. Po jednym z takich wybuchów zagubiło się pół miliarda. Albo dwa, teraz nikt nie policzy. Ostatni ślqd to numer skrytki pocztowej gościa z FOZZ.

Jak więcej już tu nie napiszę, to znaczy, że mają dĺugie macki...
Zgłoś
pou 2024-10-28, 23:40
przypomina mi sie 3. czesc batmana
Zgłoś
trebles121 2024-10-29, 5:34 2
Limpid napisał/a:

Drąża tunel na strzał. Tzn niw fedrują kombajnem z powodu twardych skał jak piaskowiec więc wysadzają dynamitem emulitem czy tam nitro
Zgłoś
VladolfPutler 2024-10-29, 6:25 3
Gratulacje dla typa bez słuchawek na łbie 🤣

[ Dodano: 2024-10-29, 06:27 ]
A nie czekaj, fala była taka mocna że wyjebalo gości z butów i kasków XD
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2024-10-29, 6:47
Fala uderzeniowa pierwotna i powrotna, po detonacji na przodku materiałów wybuchowych. Drążą tunel.
Zgłoś
Sztorm13 2024-10-29, 7:24 2
Limpid napisał/a:

Drążą tunel strzelany pracowałem jakiś czas na tunelach często strzela się przecinki łączące równolegle tunele lub sam tunel strzelanie schodzi dłużej niż maszyna tbm
Zgłoś
RAZAK 2024-10-29, 11:30
na moje to ktoś źle podłożył te ładunki, albo dał ich za dużo. Oni sami się nie spodziewali, że to tak jebnie

poker better than life
Zgłoś
alojz 2024-10-29, 15:38 11
Limpid napisał/a:

Jestem strzałowym, przerobiłem 25 lat z czego 16 jako przodowy/strzałowy w przodku. Albo byli za blisko przodka, albo zdetonowali materiał wybuchowy nie będący w otworze strzałowym - nie chcieli odnosić materiału wybuchowego którego mieli za dużo, więc odpalili go razem z tym załadowanym w otworach, Zrobiłem kiedyś taką głupotę, cud że przeżyłem.
Zgłoś
W................w 2024-10-29, 17:19
alojz napisał/a:

Jestem strzałowym, przerobiłem 25 lat z czego 16 jako przodowy/strzałowy w przodku. Albo byli za blisko przodka, albo zdetonowali materiał wybuchowy nie będący w otworze strzałowym - nie chcieli odnosić materiału wybuchowego którego mieli za dużo, więc odpalili go razem z tym załadowanym w otworach, Zrobiłem kiedyś taką głupotę, cud że przeżyłem.

Ile wazy bania?
Zgłoś
NwcOnlyamodel 2024-10-29, 20:11 5
Żydów płoszą z tunelów
Zgłoś
alojz 2024-10-29, 22:29 9
Wacław napisał/a:

Ile wazy bania?

Metanitu specjalnego wchodziło 18 kg - paczki były po 3 kg. Jeśli rozerwałeś paczki to na chama wchodziło 21 kg do dużej bani, Podczas akcji o której wspomniałem strzelałem Barbarytem w kamieniu - KWK nie strzelało dynamitem, tylko PRG,
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem