📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Strata czasu, nie ma co oglądać....
Niedługo ktoś im odstrzeli łby
czołg na trzech kółkach napędzany siłą mięśniową brudasa
Foodman napisał/a:
jaki kraj tacy:
-zolnieze
-czolgi
-ekipa filmowa
-mundury
-karabiny
Jaka ostatnia szkoła ukończona, taka znajomość ortografii a coś czuję, że twoja edukacja zakończyła się na gimnazjum...o ile je ukończyłeś.
Pisze się:
-ŻołnieRZe;
-czoŁgi;
Pomijam fakt, że brak u Ciebie jakiejkolwiek dużej litery i interpunkcji.
Więc drogi kolego... zrób przysługę nam, sadolom i poproś mamę, żeby Ci kupiła słownik ortograficzny!!
♣Jihad game♣ version v2.1 po beta testach widzę śmiga ^^
Juz wiem kto mnie tak w Call of Duty rozpierdala
są 2 opcje:
- albo mają bekę z siebie samych (dystans, lub monty python)
- albo są pierdolnięci
- albo mają bekę z siebie samych (dystans, lub monty python)
- albo są pierdolnięci
Ci ciapaci akurat na normalnych pozytywnych ludzi wyglądali
Jaki zgrywus
fantomasik napisał/a:
Jaka ostatnia szkoła ukończona, taka znajomość ortografii a coś czuję, że twoja edukacja zakończyła się na gimnazjum...o ile je ukończyłeś.
Pisze się:
-ŻołnieRZe;
-czoŁgi;
Pomijam fakt, że brak u Ciebie jakiejkolwiek dużej litery i interpunkcji.
Więc drogi kolego... zrób przysługę nam, sadolom i poproś mamę, żeby Ci kupiła słownik ortograficzny!!
Przepraszam Cię humanisto za moje karygodne postępowanie. Jest to moim błędęm gdyż zawsze nie przykładałem swojej uwagi do ortografii. Uważałem że w życiu przydadzą mi się bardziej nauki ścisłe więc teraz nie narzekam że mało zarabiam i moja praca nie polega na poprawianiu błędów ortograficznych na portalu sadistic gdzie nawet Ci za to nie zapłacą i na 100% nikt nie będzie Ci nawet za to wdzięczny
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów