📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wynik x2,bo to w miligramach.
Czyli 3.26 promila. Dobry wynik.
Czyli 3.26 promila. Dobry wynik.
piwo za podkład muzyczny
Kiedy wrąbałem się w znak i rozpieprzyłem samochód to miałem 1,64 promila. Aż łezka w oku się kręci na samo wspomnienie...
dadar123 napisał/a:
Kiedy wrąbałem się w znak i rozpieprzyłem samochód to miałem 1,64 promila. Aż łezka w oku się kręci na samo wspomnienie...
Jest się czym chwalić, gardzę takimi jak ty, Ha tfu
no i się przejechał
Oni go posadzili w tym aucie za kierownicą?
Przy takim wyniku pewnie powinien jeździc samochodem.
kwaite09 napisał/a:
Oni go posadzili w tym aucie za kierownicą?
Zobacz tłoku że i wynik jest "odbiciem lustrzanym"
gucio_gu napisał/a:
Czy to jawa 350?
chyba tak albo MZ. oba mialy bardzo podobne do siebie kosze wiec stawialbym na rok produkcji koncowka lat 80, poczatek 90tych
Pamiętacie panią co sobie stopę własną kosiarką obcięła, to tego kretyna własny motor przejechal i przygniótł. Nie mogę się zdecydować kto jest lepszy
Jak zeszliśmy z bratem i kilkoma znajomymi ze zdobytego szczytu w Gruzji, to większa część grupy popiła wieczorem, a ja abstynent, z koleżanką nie.
Rano wsiadłem z kumpelą w autobus i pojechaliśmy do Tibilisi. Zakwaterowaliśmy się na starym mieście w motelu, poszliśmy zwiedzać.
Reszta towarzystwa przyjechała późnym popołudniem.
"Wylali" się z marszrutki.
Jak ich właściciel motelu zobaczył, to powiedział, że takich gości nie chce. No i burda, towarzystwo z PL narzekało na złą gościnność, straszyło złymi komentarzami na FB ...
Gruzini wezwali Policję.
Jak policja przyjechała na miejscu byłem już tylko sam z kumpelą (mieliśmy paszporty wcześniej oddane na recepcji), reszta się zmyła.
Policja wzięła nas na komisariat, przesiedziałem tak kilka godzin. W końcu przyjechał taksówką mój brat, którego chcieli dodatkowo przesłuchać zanim nas puszczą.
Stał prosto, ale miał humorek - zauważyli, że jest trochę zrobiony.
Kazali mu dmuchnąć.
Wydmuchał 2,90
Stwierdzili, że nie mogą go przesłuchać i w końcu nas puścili. Wracaliśmy pieszo ścieżką z górki, z wystającymi dużymi kamieniami. Miałem stresa, żę brat się zaraz potknie , przewróci i łeb rozwali. Schodził prostym krokiem i wtedy zrozumiałem, że potrafi dużo wypić i nie widać po nim.
Mnie by ta dawka alkoholu zabiła.
Rano wsiadłem z kumpelą w autobus i pojechaliśmy do Tibilisi. Zakwaterowaliśmy się na starym mieście w motelu, poszliśmy zwiedzać.
Reszta towarzystwa przyjechała późnym popołudniem.
"Wylali" się z marszrutki.
Jak ich właściciel motelu zobaczył, to powiedział, że takich gości nie chce. No i burda, towarzystwo z PL narzekało na złą gościnność, straszyło złymi komentarzami na FB ...
Gruzini wezwali Policję.
Jak policja przyjechała na miejscu byłem już tylko sam z kumpelą (mieliśmy paszporty wcześniej oddane na recepcji), reszta się zmyła.
Policja wzięła nas na komisariat, przesiedziałem tak kilka godzin. W końcu przyjechał taksówką mój brat, którego chcieli dodatkowo przesłuchać zanim nas puszczą.
Stał prosto, ale miał humorek - zauważyli, że jest trochę zrobiony.
Kazali mu dmuchnąć.
Wydmuchał 2,90
Stwierdzili, że nie mogą go przesłuchać i w końcu nas puścili. Wracaliśmy pieszo ścieżką z górki, z wystającymi dużymi kamieniami. Miałem stresa, żę brat się zaraz potknie , przewróci i łeb rozwali. Schodził prostym krokiem i wtedy zrozumiałem, że potrafi dużo wypić i nie widać po nim.
Mnie by ta dawka alkoholu zabiła.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów