Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Odj🤬eś jakiegoś fikołka logicznego: "czarni w afryce są bardziej spokojni" - tymczasem w Afryce:
- morderstwa rytualne,
- palenie żywcem ludzi (o czym sam wspomniałeś)
- wojny plemienne,
- wojny religijne,
- pucze,
- i masa innych spokojnych cz🤬chów.
Wygląda na to, że spokojni są tylko ci, którzy za pół godziny umrą z głodu i chorób. Chyba to jest najlepszy sposób na Afrykę.
Tak, tyle że w Afryce gdy małpa zgw🤬ci samicę małpy, to następuje ucięcie fujary, kamienowanie i opona, a w Europie sędzia uniewinnia małpę mówiąc, że jest to część ich kultury.

Odj🤬eś jakiegoś fikołka logicznego: "czarni w afryce są bardziej spokojni" - tymczasem w Afryce:
- morderstwa rytualne,
- palenie żywcem ludzi (o czym sam wspomniałeś)
- wojny plemienne,
- wojny religijne,
- pucze,
- i masa innych spokojnych cz🤬chów.
Wygląda na to, że spokojni są tylko ci, którzy za pół godziny umrą z głodu i chorób. Chyba to jest najlepszy sposób na Afrykę.
Masz racje.
Typ k🤬a jakiś mizgonizm uprawia oni sie tam nap🤬lają dalej między swoimi państewkami może są tylko 3-4 państwa afryki na krzyż gdzie można sie wybrać na czasy nadal z dozą ostrożności i mieć jakiegoś dobrego lokalnego przewodnika który ma ta jakiś dobry status wtedy będzie ciut bezpieczniej..
Reszta państw Afryki to dalej p🤬lone dzikusy tego typa podróżnika z żor co tak głupio gadał jego też chcieli tam zgw🤬cić prawie 3x

Ale przynajmniej w afrycie nie p🤬lą sie ze złodziejami biorą śmiecia i palą go na ulicy na dzień dobry.
Tylko trzeba oglądać kanaly tych niższowych podróżników a nie te komercyjne gnioty gdzie pokazują lub próbują stowrzyć cukierkową aluzje że niby kraj normalny tylko biedny..
Ni,e nie prawda dalej są tam niezłe odchyły..
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie