Niektóre rasy są po prostu gorsze, zakłamywanie i ukrywanie rzeczywistości tylko pogarsza stan społeczeństwa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sami mi nie pomagają ich tu bronić
Love_is_Love napisał/a:
Sami mi nie pomagają ich tu bronić
Chłopie tylko ty, i jeszcze jeden miłośnik-mokebe @TwójCzarnyPan, ich tu kurwa bronicie z niewyjaśnionych dotychczas powodów.
Czarne gówno.
Najbardziej agresywni są Murzyni z domieszka białej krwi. Ten efekt wzmaga się również dlatego, że europejscy Murzyni są dziećmi durnych białych bab i czarnych awanturników - są w 90% wychowywani bez ojców. Murzyni w Afryce nie są tak agresywni - nie są mieszańcami, rzadziej są awanturnikami - bardzij spokojnymi, częściej mieli ojca. Poza tym kto jak kto, ale sadole chyba wiedzą co robią z czarnymi zbirami (i oponami) w Afryce.
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Za takie coś,rozjebał bym czarnuchowi mordę, zero gadki, od razu napierdalanie !
Tylko że ich nie trzeba napierdalać by ich zgnoić i żeby się bali tylko temu żeby mogli normalnie żyć ...
zn506 napisał/a:
Najbardziej agresywni są Murzyni z domieszka białej krwi. Ten efekt wzmaga się również dlatego, że europejscy Murzyni są dziećmi durnych białych bab i czarnych awanturników - są w 90% wychowywani bez ojców. Murzyni w Afryce nie są tak agresywni - nie są mieszańcami, rzadziej są awanturnikami - bardzij spokojnymi, częściej mieli ojca. Poza tym kto jak kto, ale sadole chyba wiedzą co robią z czarnymi zbirami (i oponami) w Afryce.
Odjebałeś jakiegoś fikołka logicznego: "czarni w afryce są bardziej spokojni" - tymczasem w Afryce:
- morderstwa rytualne,
- palenie żywcem ludzi (o czym sam wspomniałeś)
- wojny plemienne,
- wojny religijne,
- pucze,
- i masa innych spokojnych czarnuchów.
Wygląda na to, że spokojni są tylko ci, którzy za pół godziny umrą z głodu i chorób. Chyba to jest najlepszy sposób na Afrykę.
RozjebieCiMatke napisał/a:
Odjebałeś jakiegoś fikołka logicznego: "czarni w afryce są bardziej spokojni" - tymczasem w Afryce:
- morderstwa rytualne,
Zupełnie nie rozumiesz. Gdyby w Afryce mieszkali Murzyni - mieszańce - to dopiero byś zobaczył co to znaczy agresywny kontynent. Być może za 50 -100 lat Europa będzie kontynentem Mulatów. Afryka naturalna z Murzynami mieszkającymi w chatkach z gówna wcale nie jest jakoś bardzo nieludzka - współplemieńcy potrafią pilnować zasad. Problem zaczyna się tam, gdzie Murzyni są wsadzeni do "białego" świata - RPA jest najlepszym przykłądem - biali zbudowali świat dla białych, co przyciągnęło Murzynów - i widzisz co się tam dzieje. Pooglądaj Cejrowskiego - on jeździ do czarnej Afryki i wcale nie gwałcą go. Sam przyznaje że czarne osiedla w Europie to jednak zbyt wysokie progi dla niego.
Typowe małpy. Jeszcze kilka tysięcy lat i także tym cofniętym w rozwoju elementom skóra się wybieli w procesie ewolucji i będą normalni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów