📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
poligon6 napisał/a:
Dzieki za rade jak nie pomoze wydłubanie oczu to tak zrobie.
To nic by nie dało, akurat ta rasa ma umieśniony kark i nie przerwiesz rdzenia napie**alając deka, tak samo w głowe to istna betonowa puszka. Jedynie oczy możesz wydłubać.
Hmm a załóżmy, że nie używamy żadnych palek desek bo nie ma pod ręką, sam mam teleskopa zawsze w torbie, ale jak widać nie zdałby się na nic. Do rzeczy, bez wydłubywania, a jakby tak tylnia łapę złamać i z całej siły ciągnąć? Nosz kurwa tyle razy widziałem tego typu filmiki nikt się nie odważył
nic mnie bardziej nie wkurwia jak te pierdolone pit bulle atakują inne psy powinni go tam płytami chodnikowymi na miejscu ubić a co właściciel wziął go na smycz i spierdoli do domu? ;/
warka napisał/a:
Wilk to maszyna do zabijania , pies, nie ma szans, oczywiscie z wilkiem Alfa . Ale ciekawy byłby to pojedynek. Ale przy technice Amstafa po 3 minutach , została by z niego glowa z zacisnietymi zębami .
Wilk ma instynkt zabijania a te gowno pitbulowe jedynie ugryzc i nie puscic. Nigdy nie lubilem tej rasy i uwazam ze dobry pitbul to martwy pitbul.
Pitbulla od ofiary oddziela się nożem. Najlepiej najpierw upierdolić pitbullowi łeb, naciąć podgardle od spodu do kręgołupa, jak nie puści to naciąć od góry i przetrącić kark. Sam łeb długo nie utrzyma zaciśniętych szczęk i puści. A potem wyjebać do śmietnika. Tyle warta jest ta rasa.
HAHA a to ci dobre. Nie ma takiej rasy psa który wygra z wilkiem 1 vs 1. Nawet wyspecjalizowane rasy psów do polowań na wilki nie mają na celu zagryżć wilka, a jedynie to ścigać i zmęczyć. A i tak w takich polowaniach wiele takich psów padało i było poważnie rannych. Niezależnie jak duży, jak silny i z jaką siłą ścisku szczęki pies przegra 1 vs 1 z przeciętnym dorosłym wilkiem.
marvel321 napisał/a:
wilk by przegral jeden na jeden. PAMIETAJ ze wilki chodzą polowac parami:) A jak nie polują to nie atakuja tylko uciekaja.
HAHA a to ci dobre. Nie ma takiej rasy psa który wygra z wilkiem 1 vs 1. Nawet wyspecjalizowane rasy psów do polowań na wilki nie mają na celu zagryżć wilka, a jedynie to ścigać i zmęczyć. A i tak w takich polowaniach wiele takich psów padało i było poważnie rannych. Niezależnie jak duży, jak silny i z jaką siłą ścisku szczęki pies przegra 1 vs 1 z przeciętnym dorosłym wilkiem.
Kurwe do odstrzału razem z właścicielem Skurwysynem!
Kurwy pierdolone, takie psy to tylko do wpierdolenia przez Azjate !!
Kurwy pierdolone, takie psy to tylko do wpierdolenia przez Azjate !!
Panowie, nie słuchajcie tych debili od dłubania w oczach, w dupie, czy łapania pitbulla za nogi. W takich przypadkach rozwiązanie jest banalnie proste. Bierzesz butelkę wody i polewasz pitbullowi po nosie - puścił by w parę sekund. Pitbulle podczas zacisku oddychają nosem. Na dodatek na filmie widać jednego kołka z baniakiem wody. Nikt nie wpadł na najprostszy i najskuteczniejszy pomysł.
up ktos wstawil filmik jak rozdzielic te psy wiec skoncz z ta woda.... ogolnie tamten sposob jest najlepszty jak widac ale jak ktos uzylby noza to bym mu 5 przybil.
Ech, takiego kundla od razu kręcić za tułów aż nie padnie trzask. Jeśli nie słucha komend, jest agresywny w dodatku pitbull, jako przypadkowy przechodzień nie pytałbym właściciela o zdanie. Następnym razem może rzucić się na dziecko krzyczące na ulicy. Mam nadzieję, że nagranie trafiło do odpowiednich służb bo właściciel uciekał czym prędzej
A ja bym go po wszystkim podpalil, nie wiem czym ale bym go podpalil.
Dlatego właściciele agresywnych psów powinni być zobowiązani do prowadzania ich w kagańcach.
Szczerze mógł już tą kurwe nie psa udusić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów