Ale bezlitosna policja nie pozwala zarejestrować życiowej nawijki spod znaku JP
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Piękny teledysk, szkoda, ze bez finiszu z odjebaniem tego farbowanego pedała, reszty ścierwa też z resztą.
Połowa z was słucha zjebanego polskiego rapu. Dla wielu rap to gangsterska. Debile słuchają debili.
Twójbug napisał/a:
Połowa z was słucha zj***nego polskiego rapu. Dla wielu rap to gangsterska. Debile słuchają debili.
Co za jebany kasztan się odezwał
ciekawa reakcja chlopaka po lewej, koszulka od razu w góre? żeby psy widziały że nie ma klamki w spodniach, aby przypadkiem kulki nie zarobić haha, ładnie tam się ich boją, no ale nie ma co się dziwić w sumie wk oncu to brazylia
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów