📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal. To, że żarcie upadło na podłogę i ktoś je zjadł to człowieka nie zabija. Wkurwia sam fakt zrobienia tego o ile o tym wiesz.
Zachowujecie się jakbyście jakąś prawdę objawioną zdemaskowali a każdy kotlet w knajpie specjalnie na kiju od mopa po ziemi pracownicy przeciągali.
Zawsze się znajdą chuje w gastronomii co coś z żarciem nawywijają ale tak samo znajdzie się chuj policjant, chuj lekarz czy chuj nauczyciel. I efekt jest ten sam - psychologiczny.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zachowujecie się jakbyście jakąś prawdę objawioną zdemaskowali a każdy kotlet w knajpie specjalnie na kiju od mopa po ziemi pracownicy przeciągali.
Zawsze się znajdą chuje w gastronomii co coś z żarciem nawywijają ale tak samo znajdzie się chuj policjant, chuj lekarz czy chuj nauczyciel. I efekt jest ten sam - psychologiczny.
Mam nadzieję że ten obrazek posłuży jako przestroga dla wszystkich, którym nie chce się uczyć, bo skończą tak samo jak ci z obrazka. Jako skończeni idioci bez przyszłości, którym tylko wygłupy w głowie
Chyba że wujek im załatwi robotę na budowie czy coś w ten deseń...
Chyba że wujek im załatwi robotę na budowie czy coś w ten deseń...
dobrze że jestem alergikiem i nie mogę jeść na mieście
Matko bosko, same księżniczki na tym sadolu - przecież hamburger z psa mielonego razem z budą z miesięczną surówką z dworca za 4 PeeLeNy to pełnia szczęścia w starej bułce ^^
Bym chujowi kazał zeżreć to, co dotykał kutasem, a później odpracować straty.
Wydaje mi się, że w takich restauracjach jak McDonald lub KFC normy są o wiele wyższe niż gdziekolwiek indziej. Prawda taka, że jakby ktoś się zatruł albo przyszedł sanepid i przebadał próbkę jedzenia a tam ludzka sperma to McDonald dostałby taką karę finansową, że by się posrał.
Więc dlatego lepiej jeść tam, gdzie w kuchni są kobiety? W niektórych fast foodach widać babeczki więc myślę, że mniej się można obawiać.
Czytam te pierdoły i śmiać mi się chcę. Właśnie najpewniejsze żarcie jest w sieciówkach typu kfc, mc czy burger king. Przez jakiś okres czasu na studiach sam pracowałem w AMREST (Brand który ma franczyzę na kfc, BK, pizza hut etc) i oni mają tam takie standardy że w pale się nie mieści. Nie ma mowy o dotykaniu gołą ręką jedzenia a co dopiero o takich akcjach mowa. Zwłaszcza że w Polsce ludzie pracują tam bo po prostu nie maja wyboru a nie z nudów więc raczej im na pracy zależy a co za tym idzie - nie odpierdalają takich akcji
jebnieci debile zagazowac i tyle nienawidze takiego frajerstwa
Głupki, sieć może ich pozwać na grube miliony za straty powstałe w wyniku zmniejszenia się zaufania do marki.
Majstrowanie przy jedzeniu za ktore ktos placi to najwieksze kurestwo ktore mozna komus zrobic. Poupierdalalbym kazdej takiej pizdzie rece kolo samej dupy. Placisz kurwa a jakis smiec Ci chuj wie co robi z jedzeniem... No ja pierdole.
staną się świadomi.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów