Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wsadził mu w dupe a ten zacisnął - żołnierska tajemna sztuka walki dupą
ukryty gej alert skoro ci sie z wsadzaniem w dupe kojarza byle zapasy .
"fuck him Jimmy!" mi się wydaje że to nie miały być zapasy
wsadził mu w dupe a ten zacisnął - żołnierska tajemna sztuka walki dupą
Jak to mówią: „jak maź pecha to i palca w dupie złamiesz”
to,że przez starego dupa i palec tylgo z pedałami kojarzy to ja rozumiem
"fuck him Jimmy!" mi się wydaje że to nie miały być zapasy
jezeli bys znal angielski na levelu wiekszym niz twoj pies to wiedzialbys co to znaczy co mowi ,- taki odpowiednik po polsku : rozjeb go czy zajeb albo rozpierdol tak wiec nie ma nic wspolnego z ruchaniem i pedalstwem , ale tak jak mowie gdybys nie ominal podstawowki to bys znal.
Aż mnie zabolało.
Ja jak miałem wybity palec, to nie czułem bólu wcale. Dopiero na drugi dzień, jak mi spuchł, to tak, bolał mocno.
Nastawiłem go sobie sam, bo nikt inny nie chciał. Palec środkowy u lewej dłoni.
jezeli bys znal angielski na levelu wiekszym niz twoj pies to wiedzialbys co to znaczy co mowi ,- taki odpowiednik po polsku : rozjeb go czy zajeb albo rozpierdol tak wiec nie ma nic wspolnego z ruchaniem i pedalstwem , ale tak jak mowie gdybys nie ominal podstawowki to bys znal.
Serio? Jak podejdzie do ciebie laska wyszepta na ucho: fuck me - to jej luja w dziąsło pociągniesz? bo wg ciebie fuck znaczy rozjebać
Serio? Jak podejdzie do ciebie laska wyszepta na ucho: fuck me - to jej luja w dziąsło pociągniesz? bo wg ciebie fuck znaczy rozjebać
kolejny kurwa znachor, zalezy to od kontekstu synku a tak dla twojej wiadomosci to mowie po ang tak samo jak w ojczystym jezyku wiec nie pouczaj jak sie nie znasz sam. pozdrawiam
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów