📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
skąd wiesz że magik a nie wlazł na minę? Bardziej mi to wygląda jakby umarł.
Ciapata wersja Star Trek-a
"Mostek jedna osoba do transportu" energize
"Mostek jedna osoba do transportu" energize
Miles87 napisał/a:
skąd wiesz że magik a nie wlazł na minę? Bardziej mi to wygląda jakby umarł.
Nagroda Columba za ponowne odkrycie Ameryki wędruje do Miles87
I dlaczego oni ryzykują życie? Żeby rząd amerykański wzbogacił się na zasobach które się tam znajdują?.... ja pierdole. Brak mi słów. Im dłużej siedzę w tym internecie i widze co sie dzieje tym bardziej widze jaki ten świat jest popierdolony i nikt i nic nie może zrobić bo jak się postawisz to cię zamkną, wywiozą. Dlatego wszyscy siedzą cicho i nic nie robią.
pojawia sie i znika i znika i znika...
na zbliżeniu dokładnie widać że on nie znika tylko odlatuje, ale sztuczka zacna i prawie dałem się nabrać
Wszystkie kraje arabskie razem z całą religią islamu powinny zniknąć ze świata w sposób przedstawiony na filmie.
Jebany Houdini.
Ja wiem jak się to sztuczkę robi Trzeba znaleźć się w odpowiednim miejscu o odpowiedniej porze mocno się skupić i następuje teleport do surrealistycznego świata w innym wymiarze ale dla nie poznaki nasza fizyczna materia robi bum i zamienia się w pył by nikt nie widział momentu zniknięcia i przejścia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów