Dostaje bęcki od radosnego brodacza. Petersburg.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Dostaje bęcki od radosnego brodacza. Petersburg.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jaki wstyd, wrócić w jednym kawałku z frontu i dostać w pizdę pod domem!
Może dowiedział się, że go zdradził z innym w okopie. Inna sprawa, że typowo dla ruskich i BLMów kopie już nieprzytnego po ryju.
W 4 sekundzie coś dużego z japy kacapowi wypada, jakby sztuczna szczęka, a to oznaczałoby, że już taka historia jak na filmie przydarzyła mu się co najmniej raz.
[ Dodano: 2024-10-14, 09:58 ]
a jednak to okulary, szkoda
[ Dodano: 2024-10-14, 09:58 ]
a jednak to okulary, szkoda
Wydupczył go? Bo wszystkie brodacze to pedały.
Elminster napisał/a:
Wyglada jak Zełenski lejący kacapa
no widać że zełeński wkurwiony to na pewno on
Ale ten Zełenski niewyżyty, chłop mu nie chciał dać do possania i już się załączył agresor...
bardzo dobrze w łeb z kopa jebanego ruSSa ja pierdole ich to już nawet we własnym kraju jebią hehehe pierdolone odpady
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów