Wygląda na to, że spadochron wyciągnął go gwałtownie z samolotu- uderzenie głową w ramę drzwi było odczuwalne przez członków załogi w całym samolocie...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"uderzenie głową w ramę drzwi było odczuwalne przez członków załogi w całym samolocie..."
ciekawe, czy uszkodził maszynę przy okazji
ciekawe, czy uszkodził maszynę przy okazji
kurwa, nikt mu nie powiedział, że spadochron się otwiera już na zew. ?
Bardziej szyją pierdolnął. Tak czy siak głupią śmierć.
I cały czas i pieniądze zainwestowane w wyszkolenie żołnierza wpizdu.
Mógł od razu skoczyć.
Co za debil... widział, że pilocik mu wydarło, miał co najmniej sekundę, to zamiast skoczyć się cofnął... chyba, że się zesrał i liczył na to, że dodatkowy balast go uratuje.
Z tego co słyszałem to jakiś procent desantowców (z 30% czy coś takiego) w realnej akcji wojskowej jest skazany automatycznie na śmierć, ale chyba ta statystyka nie zakłada takich wypadków...
@Szparas raczej średnia zakładana przeżywalność to 30% z całej puli desantu -chodzi o to że nie istnieje konwencja która zabrania strzelać do spadochroniarzy (tylko do pilotów i załóg statków powietrznych się to tyczy) tz skacze Ci cały antonov a ty nakurwiasz z działka 30mm jak popadnie i nie ponosisz za to żadnych konsekwencji bo nie ma czegoś takiego że spadochroniarz nie jest żołnierzem do puki nie dotknie ziemi.
Dr0mg napisał/a:
(...) do puki (...)
Marcin, spytaj się jeszcze raz taty, czy można korzystać z internetu.
@nactovelius
Jaki pilocik, jak chłop na linę skacze?? Raczej to wygląda na nieumyślnie odpalony zapas na brzuchu
Jaki pilocik, jak chłop na linę skacze?? Raczej to wygląda na nieumyślnie odpalony zapas na brzuchu
Już go nie spytamy, ale możliwe, że nawet nie wiedział co się stanęło
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów