📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Gwoli ścisłości nie trafił go moździerz...
Ale film fajny. Byłem w artylerii, ale strzelać z czegoś tak prymitywnego to jednak trza mieć jaja.
Ale film fajny. Byłem w artylerii, ale strzelać z czegoś tak prymitywnego to jednak trza mieć jaja.
Hranipex ma rację:
Cytat:
Trafił go pocisk. A ze stwierdzeniem, że moździerz jest prymitywnym urządzeniem to ja nie mogę się zgodzić...Gwoli ścisłości nie trafił go moździerz...
spokojnie, wszyscy mogli se bez pośpiechu odejść na bezpieczną odległość, tak samo jak z granatem - bez wstrząsu nie będzie wybuchu przez 15-20 sekund
gustav665 napisał/a:
spokojnie, wszyscy mogli se bez pośpiechu odejść na bezpieczną odległość, tak samo jak z granatem - bez wstrząsu nie będzie wybuchu przez 15-20 sekund
Spokojnie odejść? Kurwa. Ja nienawidzę biegać ale jakby koło mnie wylądował niewypał pocisku młodzieżowego to z moją nadwagą pobił bym rekord Bolta na setkę.
Tak się zastanawiam, jeżeli to są ćwiczenia to może specjalnie niektóre granaty są nie do końca sprawne żeby żołnierze nauczyli się jak reagować na niewypały. Wtedy taki wadliwy granat nie miałby oczywiście ładunku wybuchowego ale byłby traktowany jak prawdziwa amunicja. Ekspert?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów