18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
aaaaaaaaaaaaaa 2018-05-27, 23:17
Gwoli ścisłości nie trafił go moździerz...
Ale film fajny. Byłem w artylerii, ale strzelać z czegoś tak prymitywnego to jednak trza mieć jaja.
Zgłoś
Salieri16000 2018-05-27, 23:30 7
Hranipex ma rację:
Cytat:

Gwoli ścisłości nie trafił go moździerz...

Trafił go pocisk. A ze stwierdzeniem, że moździerz jest prymitywnym urządzeniem to ja nie mogę się zgodzić...
Zgłoś
gustav665 2018-05-28, 1:25
spokojnie, wszyscy mogli se bez pośpiechu odejść na bezpieczną odległość, tak samo jak z granatem - bez wstrząsu nie będzie wybuchu przez 15-20 sekund
Zgłoś
Wiewór 2018-05-28, 9:01 22
gustav665 napisał/a:

spokojnie, wszyscy mogli se bez pośpiechu odejść na bezpieczną odległość, tak samo jak z granatem - bez wstrząsu nie będzie wybuchu przez 15-20 sekund

Spokojnie odejść? Kurwa. Ja nienawidzę biegać ale jakby koło mnie wylądował niewypał pocisku młodzieżowego to z moją nadwagą pobił bym rekord Bolta na setkę.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
jbone 2018-05-28, 9:11 6
piękne chlupnięcie:P
Zgłoś
tips6 2018-05-28, 11:01 1
Tak się zastanawiam, jeżeli to są ćwiczenia to może specjalnie niektóre granaty są nie do końca sprawne żeby żołnierze nauczyli się jak reagować na niewypały. Wtedy taki wadliwy granat nie miałby oczywiście ładunku wybuchowego ale byłby traktowany jak prawdziwa amunicja. Ekspert?

Jestem tylko głosem z internetu. Nie pyskuj, nie ma sensu.
Zgłoś
woytasw 2018-05-28, 15:09 2
Zgłoś
siwybis 2018-05-28, 16:07 1
Jak znam życie to trepy robią sobie jaja i do pustego pocisku dają tylko spłonkę lub jakąś minimalna ilość materiału miotającego by tylko wyrzuciło poza lufę a koty srają w zbroje
Zgłoś
banerr 2018-05-28, 18:31
Mundurki brązowe na dupach.
Zgłoś
Gambol 2021-11-05, 6:08
Fjitek ten z ta wykrzywioną modą
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów