Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zabija sie jedna i druga stroną konfliktu
jak słyszę bohater np polski bo zabijał to mnie mdli
teraz mała zostanie przekazane w ręce rodziców..... którzy za rok wydadzą ją za mąż za jakiegoś wąsacza
Bo burak jesteś, o jakichkolwiek wartościach pojęcia nie masz.
Doskonale wytrenowany w boju żołnierz ryzykuje życie dla muzułmańskiej małej dziewczynki, która pewnie zostanie sprzedana... cofnij! Wyjdzie za mąż za jakiegoś starego zboczeńca, będzie traktowana jak seksualna niewolnica i nie zrobi zupełnie nic z własnej woli...
No i powiedzcie mi obiektywnie, bez emocji, czyje życie jest więcej warte?
Wiem, że to może się wielu osobom nie spodobać ale moim zdaniem nie powinno się ryzykować w takim przypadku życia żołnierza bo jego życie, trening oraz ilość kasy włożona w niego a także możliwości bojowe i przydatność są więcej warte niż tej dziewczynki.
A teraz możecie mnie zjebać za brak serca.
Z jednej strony szkoda dziecka i w ogóle ale tak kalkulując na chłodno bez żadnych emocji:
Doskonale wytrenowany w boju żołnierz ryzykuje życie dla muzułmańskiej małej dziewczynki, która pewnie zostanie sprzedana... cofnij! Wyjdzie za mąż za jakiegoś starego zboczeńca, będzie traktowana jak seksualna niewolnica i nie zrobi zupełnie nic z własnej woli...
No i powiedzcie mi obiektywnie, bez emocji, czyje życie jest więcej warte?
Wiem, że to może się wielu osobom nie spodobać ale moim zdaniem nie powinno się ryzykować w takim przypadku życia żołnierza bo jego życie, trening oraz ilość kasy włożona w niego a także możliwości bojowe i przydatność są więcej warte niż tej dziewczynki.
A teraz możecie mnie zjebać za brak serca.
Zrzucić sztuczne kozy ze środkiem sterylizującym i będzie po sprawie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów