📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
też bym się bała, nie dość że roznoszą syfa to jeszcze jest wstanie rozszarpać rękę
sensualna napisał/a:
też bym się bała, nie dość że roznoszą syfa to jeszcze jest wstanie rozszarpać rękę
To będziesz się branzlowała lewą
sensualna napisał/a:
a skąd wiesz że roznoszą syfa?
masz na myśli hiv?
sensualna napisał/a:
w dodatku nie umieją dobrze trzymać telefonu podczas nagrywania filmiku jak małpy kopulują.
a czego oni sie spodziewali????przeciez powszechnie wiadomo ze jesli przedstawiciele podobnych gatunkow jak ten na filmie kopuluje w bialy dzien na ulicy to moze zaatakowac....
Małpy to złośliwe, agresywne zwierzęta. Samiec szympansa jest silniejszy niż przeciętny mężczyzna, o gorylach nie wspomnę.
Armia amerykańska czyli sami niedożywieni murzyni i latynosi co mają 1,50 w kapeluszu.....
r061071 napisał/a:
a skąd wiesz że roznoszą syfa?
masz na myśli hiv?
Małpy mogamzarazic człowieka różnymi chorobami i to działa w druga. Strone. Tez.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów