Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie oczekuj, że będę sprawdzał na kilku różnych stronach opisy tego samego filmu. A nawet gdybym tak robił - jak wtedy wybrać opis najbardziej wiarygodny? Pomijam fakt, że na BestGore (na opisie stamtąd właśnie się oparłem, stamtąd też reuploadowałem nagranie - zwróć uwagę na watermark) jest mniej nieopisanych materiałów niż na LiveLeak, a i same opisy na BestGore są zdecydowanie lepsze merytorycznie (chociażby taki szczegół, jak lokalizacje i daty przy prawie każdym materiale).In the small Central American country of Guatemala, a group of soldiers of the Guatemalan Army was secretly filmed on video brutally beating a pair of youths. The soldiers turned the youths, who did not have a chance at defending themselves, into punching and kicking bags.
The leaked video prompted the Ministry of Public, and the Office of the Human Rights of Guatemala to launch an investigation into the conduct of the soldiers.
The youths had allegedly assaulted a woman and her son earlier that day. The soldiers gave chase, but the youths evaded them, which made them furious. The beating was thus the outcome of soldiers making up for the rage the youths had caused them by making them chase after them.
Daruj sobie wycieczki osobiste.Chyba czas opuścić dom rodziców i przewietrzyć trochę mózg nie wiem jak ty tą historię wymyśliłeś ale okej tutaj dowód że masz nieźle pod deklem i wymyślasz historyjki ohh dzieci czego one nie zrobią dla piwka na jakimś forum hahs www.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów