Powroty po wielu miesiącach służby są bardzo wzruszające.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
tacy z was sadysci i do tego jakbyscie dajmy na to wrocili ze sluzby na ich miejscu to pewnie byscie powiedzieli do dzieci i zony "ta wrocilem a teraz spierdalaj bez przytulania mi sie tutaj bo ide po piwo i wlaczam telexpress..." zalosni pretendenci sadystow...
wzruszenie, piekne sceny, ale ja sie pytam o czym myśleli ci wielcy patrioci mieli mózgi zostawiając żony i takie małe dzieciaki. sorry, wiem o czym... Money, money, money
Must be funny.
Must be funny.
no proszę was kurwa mać przestańcie wrzucać takie rzeczy na sadistica! tu mają być zwłoki, śmierć i cierpienia a nie płacz jebanych bachorów które w trakcie nieobecności tatusia ruchał ksiądz!
dobre ! piwo za ten filmik
God bless our troops
o kurwa ja pierdole
o kurwa ja pierdole
Ja wole jak wracają w częsciach.
You_Suck napisał/a:
ale ja sie pytam o czym myśleli ci wielcy patrioci mieli mózgi zostawiając żony i takie małe dzieciaki.
W dużej części przypadków, do Iraku zapierdalają meksykanie i inni cudzoziemcy na pobycie tymczasowym.
Jeśli wrócą żywi, oni i (zazwyczaj) całe rodziny dostają legalny, nieograniczony pobyt.
Jangcy napisał/a:
jeśli myslisz że to wzruszy społeczność sadistica to jesteś w duuuzym błędzie. Nie rozumie kurwa tym jebanych żołnierzy jak można zakładać rodzinę i wypierdalać do wojska. To trzeba nie mieć kurwa serca chyba. Trzeba byc popierdolonym! gardze takimi kurwa
Jesteś zerem. I gardze takimi zerami jak Ty.
Żołnierz, taki zawód, taka praca. Tam niema "czy chciałbyś jechać na misję może?" jak w Polsce. Tam przychodzi rozkaz i jedziesz. Rok trwa zmiana. Wybór? Jedziesz albo cywil. W woju można się nieźle ustawić, nawet nie wyjeżdżając na misje. Gówno wiecie, nie byliście a pierdolicie takie głupoty... brak słów. Pozatym Amerykańce są pojebani i mają patriotyzm w sobie, troche nadgorliwy ale coż. A Wy macie w sobie coś z patriotyzmu? I nie mowie tu, że trzeba odrazu do woja iść...
Filmik fajny, bo wiem jak to jest wrócić i co sie czuje. A z was tacy sadysci ze jak matki byście nie widzieli 3 dni to już byście beczeli, bo kto obiadek zrobi i skarpetki upierze (oczywiscie nie mówie tu o wszystkich, ale dużo tu małolatów, co bez mamusi by było cieżko). Kurwa ludzie opanujcie sie. Taka praca, takie ryzyko. Strażak tyzykuje spaleniem, Policjant śmiercią z ręki bandyty, ktoś tam czymś innym, żołnierz jedzie na misje. Proste. Jak Mieciu.
Ave!
Edit
@up
Niekoniecznie dostaną. Z tego co pamietam 3-5lat musza odsluzyc zeby sie móc ubiegać o takowy dokument pobytu.
Zajebiste, a jak ktoś chce oglądać zwłoki to niech na humord hard idzie. Piwo.
pfff...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów