18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
karas2 2010-06-09, 15:13
a mi sie podobało nie jestem wielce romantykiem ale wiadomo ze jak sie kocha rodzicow i ma sie tylko jedna matke i jednego ojca to mozna sie wzruszyc:)
Zgłoś
pio 2010-06-09, 15:18 1
bo kurwa wiekszosc z was nie wie co to znaczy nie widzec ojca x miesiecy, ja pierdole. co prawda moj ojciec wojskowym nie jest, ale tez mial kilka takich wyjazdow i wiem, czym jest patrzenie w okno w ten pierdolony dzien i czekanie.

no ale z sadistica z tym to faktycznie - wypierdalac
Zgłoś
Lashlo 2010-06-09, 15:20 1
karas2 napisał/a:

wiadomo ze jak sie kocha rodzicow i ma sie tylko jedna matke i jednego ojca to mozna sie wzruszyc:)

Są tacy co mają dwóch ojców.
Zgłoś
B................6 2010-06-09, 15:36
troche czego innego sie spodziewalem... na ten przyklad zolnierz wraca do domu a tam zona z jego bratem... pies wybiega przywitac psa i - bach! - szesliwy amerykanin wdzieczny zolnierzom rozjezdza kudlacza... bede chcial sie wzruszyc to obejrze mode na sukces.
Zgłoś
matex34 2010-06-09, 15:37
a ma ktoś z was może takie foto, gdzie dzieciak dostaje flagę po zmarłym ojcu ? bo nie mogę tego znaleźć
Zgłoś
sjaw 2010-06-09, 15:40 1
Szkoda że u nas znieśli zasadniczą służbę mogę się założyć że nie jeden ,,prawdziwy sadysta " po 2 latach służby na drugim końcu Polski płakał by jak bóbr na widok rodziny .
Kod:
http://www.fastandfuriousfig.com/?u=835792
Zgłoś
masster 2010-06-09, 15:42
tacy z was twardziele a pewnie co drugiemu zmoczyly sie oczka (tak, mi tez)
Zgłoś
s................k 2010-06-09, 16:00
A czy tylko mi ten filmik zalatuje jakąś amerykańską propagandą?? Bo mi się wydaje że na 100 żołnierzy może jeden ma taki szczęśliwy powrót do domu... Prawdopodobnie jest więcej przypadków, jak koleś wraca po roku, czy jakimś tam czasie, a tam panna już z innym w ciąży
Zgłoś
majonez_winiary 2010-06-09, 16:10 1
matex34 napisał/a:

a ma ktoś z was może takie foto, gdzie dzieciak dostaje flagę po zmarłym ojcu ? bo nie mogę tego znaleźć

faak, niedługo zaczną się na sadolu pojawiać filmy z wesel i komunii
Zgłoś
M................n 2010-06-09, 16:24
Hm, spodziewałem się innego rodzaju powrotu po tej stronie.
Zgłoś
macseba1 2010-06-09, 16:24
Mnie wzruszyło 3:28, gdy ta pani wdepła w słodką kupkę, chyba tego rudego z początku.
Zgłoś
S................s 2010-06-09, 16:25
Kij wam wszystkim w oczy ! Wzruszyłem się...
Zgłoś
C................_ 2010-06-09, 16:26 1
Echelon napisał/a:

Najczęściej jednak wracają trochę w innej formie-

Obrazek

- to jest wzruszające.

Srające jest. Niech giną skurwysyny. Na śmietnik ich bo piachu szkoda. Patrioci kurwa od siedmiu boleści. Kochana ameryka, chodźmy wyjebać paru arabów bo powiedzieli nam, że źli są tacy i wogóle terroryzują naszą wspaniałą amerykę.

Nie favoryzuję turbanów, ale sranie w banie.

-Oooo! TATO!
-Cześć synku. Tęskniłem. Jeszcze wczoraj z chłopakami rozpierdalaliśmy cywilów w jakiejś arabowej szkole i jedno z dzieci które rozjebałem wyglądało zupełnie jak ty. Tak sobie wtedy pomyślałem, że już niedługo zobaczę mojego ukochanego synka.

Bleeeeh!
Niech się kurwa araby z USA nawzajem zatomują żeby zniknęli z powierzchni planety i świat będzie piękny.

I tak w ogóle to co to kurwa jest?!
Jedyny ewentualnie dobry moment to z laską w 2:25. Och jak się cieszę, buzi, buzi, dobra klękaj suko.
Zgłoś
E................n 2010-06-09, 17:21
Curry_ napisał/a:

Srające jest. Niech giną skurwysyny. Na śmietnik ich bo piachu szkoda. Patrioci kurwa od siedmiu boleści. Kochana ameryka, chodźmy wyjebać paru arabów bo powiedzieli nam, że źli są tacy i wogóle terroryzują naszą wspaniałą amerykę.

Nie favoryzuję turbanów, ale sranie w banie.

-Oooo! TATO!
-Cześć synku. Tęskniłem. Jeszcze wczoraj z chłopakami rozpierdalaliśmy cywilów w jakiejś arabowej szkole i jedno z dzieci które rozjebałem wyglądało zupełnie jak ty. Tak sobie wtedy pomyślałem, że już niedługo zobaczę mojego ukochanego synka.

Bleeeeh!
Niech się kurwa araby z USA nawzajem zatomują żeby zniknęli z powierzchni planety i świat będzie piękny.

I tak w ogóle to co to kurwa jest?!
Jedyny ewentualnie dobry moment to z laską w 2:25. Och jak się cieszę, buzi, buzi, dobra klękaj suko.

Ty jesteś jednak łoś 'superktoś'. Wojna nigdy nie będzie przyjemna. A co polacy to nigdy nie mordowali cywilów? I nie mówię tylko o afganie i iraku
Zgłoś
Everal 2010-06-09, 18:09
wzruszyłem się
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem