Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
no ale z sadistica z tym to faktycznie - wypierdalac
wiadomo ze jak sie kocha rodzicow i ma sie tylko jedna matke i jednego ojca to mozna sie wzruszyc:)
Są tacy co mają dwóch ojców.
a ma ktoś z was może takie foto, gdzie dzieciak dostaje flagę po zmarłym ojcu ? bo nie mogę tego znaleźć
faak, niedługo zaczną się na sadolu pojawiać filmy z wesel i komunii
Najczęściej jednak wracają trochę w innej formie-
Obrazek
- to jest wzruszające.
Srające jest. Niech giną skurwysyny. Na śmietnik ich bo piachu szkoda. Patrioci kurwa od siedmiu boleści. Kochana ameryka, chodźmy wyjebać paru arabów bo powiedzieli nam, że źli są tacy i wogóle terroryzują naszą wspaniałą amerykę.
Nie favoryzuję turbanów, ale sranie w banie.
-Oooo! TATO!
-Cześć synku. Tęskniłem. Jeszcze wczoraj z chłopakami rozpierdalaliśmy cywilów w jakiejś arabowej szkole i jedno z dzieci które rozjebałem wyglądało zupełnie jak ty. Tak sobie wtedy pomyślałem, że już niedługo zobaczę mojego ukochanego synka.
Bleeeeh!
Niech się kurwa araby z USA nawzajem zatomują żeby zniknęli z powierzchni planety i świat będzie piękny.
I tak w ogóle to co to kurwa jest?!
Jedyny ewentualnie dobry moment to z laską w 2:25. Och jak się cieszę, buzi, buzi, dobra klękaj suko.
Srające jest. Niech giną skurwysyny. Na śmietnik ich bo piachu szkoda. Patrioci kurwa od siedmiu boleści. Kochana ameryka, chodźmy wyjebać paru arabów bo powiedzieli nam, że źli są tacy i wogóle terroryzują naszą wspaniałą amerykę.
Nie favoryzuję turbanów, ale sranie w banie.
-Oooo! TATO!
-Cześć synku. Tęskniłem. Jeszcze wczoraj z chłopakami rozpierdalaliśmy cywilów w jakiejś arabowej szkole i jedno z dzieci które rozjebałem wyglądało zupełnie jak ty. Tak sobie wtedy pomyślałem, że już niedługo zobaczę mojego ukochanego synka.
Bleeeeh!
Niech się kurwa araby z USA nawzajem zatomują żeby zniknęli z powierzchni planety i świat będzie piękny.
I tak w ogóle to co to kurwa jest?!
Jedyny ewentualnie dobry moment to z laską w 2:25. Och jak się cieszę, buzi, buzi, dobra klękaj suko.
Ty jesteś jednak łoś 'superktoś'. Wojna nigdy nie będzie przyjemna. A co polacy to nigdy nie mordowali cywilów? I nie mówię tylko o afganie i iraku
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów