18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
V................p 2010-06-09, 18:44 2

Ja pierdole, co za gówno ostatnim czasy pojawia się tutaj.
W dupie mam płaczącego bachora na widok ojca.
Spoko, rozumiem wrzucać takie śmieci na portale typu wykop. Zły adres gimbo.
Zgłoś
Filiżanka 2010-06-09, 19:42 1
Chciałabym zauwazyć, że jedziecie sobie równo po tym filmiku, a piwa lecą.Więc może dajcie sobie siana.
Zgłoś
baxter 2010-06-09, 19:48
no własnie, kto qwa daje tych piw tyle ?
Zgłoś
A................n 2010-06-09, 19:50
Cytat:

Żołnierz, taki zawód, taka praca. Tam niema "czy chciałbyś jechać na misję może?" jak w Polsce.

Stary.... nie te czasy. Teraz, jeśli chcesz jechać na misję z jakiejkolwiek służby to na pewno nie za pierwszym podaniem, i dobrze by było jak byś miał plecy. Na misję jeżdżą wybrańcy - Ci co są dobrzy albo Ci co dobrze dupę liżą.

Aha pozdrawiam wszystkie kobiety, które rozumieją, że żołnierze chcą jeździć na misje, albo, że przysłowiowy kowalski musi zostać czasami dłużej w robocie.
Zgłoś
fallout444 2010-06-09, 19:51
Scarlet dała jedno!!!!!!

Ja pierdole, masakra, amerykańscy mordercy wracają do domciu, kto te piwa daje?????????????
Nie mogę normalnie logicznie zdania złożyć, tak mnie zatkało!
Zgłoś
twist 2010-06-09, 20:10 1
TwojMatka napisał/a:

no proszę was kurwa mać przestańcie wrzucać takie rzeczy na sadistica! tu mają być zwłoki, śmierć i cierpienia a nie płacz jebanych bachorów które w trakcie nieobecności tatusia ruchał ksiądz!

Od tego jest HARD Niemoto.
Zgłoś
V................p 2010-06-09, 20:22
twist napisał/a:

Od tego jest HARD Niemoto.

Nie, od tego jest cały portal, taka przynajmniej miała być jego idea jak można mniemać po nazwie portalu.
Wykurwiać z takim gadaniem.

Zgłoś
C................_ 2010-06-09, 20:26
Echelon napisał/a:

Ty jesteś jednak łoś 'superktoś'. Wojna nigdy nie będzie przyjemna. A co polacy to nigdy nie mordowali cywilów? I nie mówię tylko o afganie i iraku

Stary, mnie jebie, że to wojna, że nie przyjemna. Ja piję do ameryki! do tego, że kurwa prowadzi nielegalną okupację, a tępi amerykanie płaczą, za swoimi mężami, że biedni "muszą" lecieć ratować skurwiałą ameryjkę przed terrorystami.

Ja rozumiem, że wojna to wojna. Nie zmienia to faktu, że nie pochwalam.

I żeby nie robić OT to podsumuję, że wolałbym w tym miejscu zobaczyć film na którym jakiś afgan rozpierdala głowę kamieniem jakiemuś najemnikowi a nie to gówno.
Zgłoś
maRyJane 2010-06-09, 22:02
co to kurwa ma byc?
Zgłoś
VeQe 2010-06-09, 22:05 2
1:28 to fake. Przecież murzyni zawsze pierwsi giną na wojnach
Zgłoś
teken 2010-06-09, 22:09
Ja się pytam: Co to kurwa jest ? I dlaczego to ma 400 browarów, to powinno moim skromnym zdaniem w sucharowni dawno gnić.

Nic tylko czekać na wrzuty piosenek miłosnych.
Zgłoś
Wiochmen 2010-06-09, 22:58
Jangcy napisał/a:

jeśli myslisz że to wzruszy społeczność sadistica to jesteś w duuuzym błędzie. Nie rozumie kurwa tym jebanych żołnierzy jak można zakładać rodzinę i wypierdalać do wojska. To trzeba nie mieć kurwa serca chyba. Trzeba byc popierdolonym! gardze takimi kurwa

Pojebany jestes

Kozak w necie cipa w swiecie... o wojsku nic nie wiesz a tym bardziej nic nie wiesz o tych zolnierzach,wiec przestan pierdolic
Zgłoś
j................k 2010-06-10, 0:21 2
Ja pierdole. Przyezylismy internetowych napinaczy przezyjemy i internetowych sadystow:) Pewnie 50% z was na widok wlasnie kupy robi sie niedobrze nie mowiac juz o urywaniu musze nóg czy skrzydyelek bo to juz totalna jazda. No ale chuj taka strona trzeba trzymac fason i wrzucic jak chinczyk wpierdala kupe bo to tez jest sadyzm albo napisac "kurwa" w poscie Pozdrawiam "sadystow" ktorzy z sadyzmem maja tyle wspolnego co ja z przeszloscia kryminalna )
Zgłoś
Hrabia Drapula 2010-06-10, 0:24
jestem wzruszony jak wojskowy siennik po trzech dziwkach tym filmem
tato tato a ile dzieci i bezbronnych ludzi zabiłeś,a ile wiosek zbombardowałeś ,a ile razy mamę zdradziłeś waląc wietnamki ujarany jak świnia,a ile dzieci osierociłeś ??
idź dziecko kurwa już spać juto pogadamy
Zgłoś
kalo_gero 2010-06-10, 0:45
No jak już mówiłem: pedalistic-pizdzistic. Jebane kochające kwiaty i wzruszające chwile w stylu "Przebacz mi" kurestwo zalęgło się i opanowało sadistic. Stawiają browar za wzruszający( kurwa wzruszający na sadistic sic!) film a na spotkaniu starych znajomych mówią, że nie lubią piwa i biorą sok pomarańczowy 200ml za 4 zł. Bezpłciowe pajace niczym plaga zalęgły się wszędzie a ich pedalskie "klikanie w baner" skusiło nawet sadistica. Nie ma kurwa ratunku 2012 koniec świata poprzez totalne spedalenie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem