Powroty po wielu miesiącach służby są bardzo wzruszające.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja pierdole, co za gówno ostatnim czasy pojawia się tutaj.
W dupie mam płaczącego bachora na widok ojca.
Spoko, rozumiem wrzucać takie śmieci na portale typu wykop. Zły adres gimbo.
Chciałabym zauwazyć, że jedziecie sobie równo po tym filmiku, a piwa lecą.Więc może dajcie sobie siana.
Cytat:
Żołnierz, taki zawód, taka praca. Tam niema "czy chciałbyś jechać na misję może?" jak w Polsce.
Stary.... nie te czasy. Teraz, jeśli chcesz jechać na misję z jakiejkolwiek służby to na pewno nie za pierwszym podaniem, i dobrze by było jak byś miał plecy. Na misję jeżdżą wybrańcy - Ci co są dobrzy albo Ci co dobrze dupę liżą.
Aha pozdrawiam wszystkie kobiety, które rozumieją, że żołnierze chcą jeździć na misje, albo, że przysłowiowy kowalski musi zostać czasami dłużej w robocie.
Scarlet dała jedno!!!!!!
Ja pierdole, masakra, amerykańscy mordercy wracają do domciu, kto te piwa daje?????????????
Nie mogę normalnie logicznie zdania złożyć, tak mnie zatkało!
Ja pierdole, masakra, amerykańscy mordercy wracają do domciu, kto te piwa daje?????????????
Nie mogę normalnie logicznie zdania złożyć, tak mnie zatkało!
TwojMatka napisał/a:
no proszę was kurwa mać przestańcie wrzucać takie rzeczy na sadistica! tu mają być zwłoki, śmierć i cierpienia a nie płacz jebanych bachorów które w trakcie nieobecności tatusia ruchał ksiądz!
Od tego jest HARD Niemoto.
twist napisał/a:
Od tego jest HARD Niemoto.
Nie, od tego jest cały portal, taka przynajmniej miała być jego idea jak można mniemać po nazwie portalu.
Wykurwiać z takim gadaniem.
Echelon napisał/a:
Ty jesteś jednak łoś 'superktoś'. Wojna nigdy nie będzie przyjemna. A co polacy to nigdy nie mordowali cywilów? I nie mówię tylko o afganie i iraku
Stary, mnie jebie, że to wojna, że nie przyjemna. Ja piję do ameryki! do tego, że kurwa prowadzi nielegalną okupację, a tępi amerykanie płaczą, za swoimi mężami, że biedni "muszą" lecieć ratować skurwiałą ameryjkę przed terrorystami.
Ja rozumiem, że wojna to wojna. Nie zmienia to faktu, że nie pochwalam.
I żeby nie robić OT to podsumuję, że wolałbym w tym miejscu zobaczyć film na którym jakiś afgan rozpierdala głowę kamieniem jakiemuś najemnikowi a nie to gówno.
Ja się pytam: Co to kurwa jest ? I dlaczego to ma 400 browarów, to powinno moim skromnym zdaniem w sucharowni dawno gnić.
Nic tylko czekać na wrzuty piosenek miłosnych.
Nic tylko czekać na wrzuty piosenek miłosnych.
Jangcy napisał/a:
jeśli myslisz że to wzruszy społeczność sadistica to jesteś w duuuzym błędzie. Nie rozumie kurwa tym jebanych żołnierzy jak można zakładać rodzinę i wypierdalać do wojska. To trzeba nie mieć kurwa serca chyba. Trzeba byc popierdolonym! gardze takimi kurwa
Pojebany jestes
Kozak w necie cipa w swiecie... o wojsku nic nie wiesz a tym bardziej nic nie wiesz o tych zolnierzach,wiec przestan pierdolic
Ja pierdole. Przyezylismy internetowych napinaczy przezyjemy i internetowych sadystow:) Pewnie 50% z was na widok wlasnie kupy robi sie niedobrze nie mowiac juz o urywaniu musze nóg czy skrzydyelek bo to juz totalna jazda. No ale chuj taka strona trzeba trzymac fason i wrzucic jak chinczyk wpierdala kupe bo to tez jest sadyzm albo napisac "kurwa" w poscie Pozdrawiam "sadystow" ktorzy z sadyzmem maja tyle wspolnego co ja z przeszloscia kryminalna )
jestem wzruszony jak wojskowy siennik po trzech dziwkach tym filmem
tato tato a ile dzieci i bezbronnych ludzi zabiłeś,a ile wiosek zbombardowałeś ,a ile razy mamę zdradziłeś waląc wietnamki ujarany jak świnia,a ile dzieci osierociłeś ??
idź dziecko kurwa już spać juto pogadamy
tato tato a ile dzieci i bezbronnych ludzi zabiłeś,a ile wiosek zbombardowałeś ,a ile razy mamę zdradziłeś waląc wietnamki ujarany jak świnia,a ile dzieci osierociłeś ??
idź dziecko kurwa już spać juto pogadamy
No jak już mówiłem: pedalistic-pizdzistic. Jebane kochające kwiaty i wzruszające chwile w stylu "Przebacz mi" kurestwo zalęgło się i opanowało sadistic. Stawiają browar za wzruszający( kurwa wzruszający na sadistic sic!) film a na spotkaniu starych znajomych mówią, że nie lubią piwa i biorą sok pomarańczowy 200ml za 4 zł. Bezpłciowe pajace niczym plaga zalęgły się wszędzie a ich pedalskie "klikanie w baner" skusiło nawet sadistica. Nie ma kurwa ratunku 2012 koniec świata poprzez totalne spedalenie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów