Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja piję do ameryki! do tego, że kurwa prowadzi nielegalną okupację, a tępi amerykanie płaczą, za swoimi mężami, że biedni "muszą" lecieć ratować skurwiałą ameryjkę przed terrorystami.
Dlatego zamiast pierdolić to poucz się historii i powiedz mi czy polska nie robiła tego samego.
za reakcję pierwszej dziewczynki
Nie ma takiego rozklejania;]
Moment pewnie wzruszający ale pedalski kawałek ruins it all
Nie, od tego jest cały portal, taka przynajmniej miała być jego idea jak można mniemać po nazwie portalu.
Wykurwiać z takim gadaniem.
Och! RZECZYWIŚCIE KURWA. To przecież pierwszy W OGÓLE nie sadystyczny film na tym portalu. Wielkie kurwa sorry.. Idea portalu miała taka być, ale to było trochę dawno, nie sądzisz? Od dłuższego już czasu wstawiane są tu filmy po prostu coś ciekawego ukazujące, jak śmieszne filmiki (zdecydowanie mało sadystyczne), głupie komiksy, czy zdjęcia pt. "fail" z kimś " mega śmiesznym w tle".
Załóż kolejny portal z wiecznie trwającą jego ideą. I będziesz szczęsliwszy.
Och! RZECZYWIŚCIE KURWA. To przecież pierwszy W OGÓLE nie sadystyczny film na tym portalu. Wielkie kurwa sorry.. Idea portalu miała taka być, ale to było trochę dawno, nie sądzisz? Od dłuższego już czasu wstawiane są tu filmy po prostu coś ciekawego ukazujące, jak śmieszne filmiki (zdecydowanie mało sadystyczne), głupie komiksy, czy zdjęcia pt. "fail" z kimś " mega śmiesznym w tle".
Załóż kolejny portal z wiecznie trwającą jego ideą. I będziesz szczęsliwszy.
Właśnie o to chodzi, że niestety nie jest to pierwszy chujowy film na tym portalu i to jest kurewsko smutne, a to nie znaczy że jeśli jest tutaj w chuj gówna to należy wrzucać kolejne.
W ogóle kto piwa za ten syf daje.
Pierdu pierdu... idea portalu to najmocniejszy humor w polskiej sieci.
NO KURWA RZECZYWIŚCIE. Takie coś napewno można nazwać mocnym humorem.
Czytaj dalej proszę to co napisał C~
Właśnie o to chodzi, że niestety nie jest to pierwszy chujowy film na tym portalu i to jest kurewsko smutne, a to nie znaczy że jeśli jest tutaj w chuj gówna to należy wrzucać kolejne.
W ogóle kto piwa za ten syf daje.
Dlaczego nikt nie apeluje o demotywatory ktore teraz nie sa w ogole demotywujace? I nie mow ze nie wiesz co to bo ja znam juz wywody tych "internetowych napinaczy i sadystow" rowniez. A jak masz tak pierdolic to zamknij twarz bo po chuj masz sie powtarzac?
Dlaczego nikt nie apeluje o demotywatory ktore teraz nie sa w ogole demotywujace? I nie mow ze nie wiesz co to bo ja znam juz wywody tych "internetowych napinaczy i sadystow" rowniez. A jak masz tak pierdolic to zamknij twarz bo po chuj masz sie powtarzac?
Kurwa, widze że nic nie rozumiesz. Wchodząc na tą stronę mam nadzieje ujrzeć mocny humor, a ostatnim czasy niestety widze tylko filmiki tego typu które świetnie nadają się na portale typu wykop. Jeśli będę chciał to tam wejdę i sobie obejrzę. Tutaj licze na coś oryginalnego, niecodziennego.
Swoją drogą harda czytam, nie muszę się udzielać prawda? Zresztą tam niestety nie można trafić na to czego dokładnie szukam, bardziej jest to możliwe właśnie tutaj, na głównej(np. mocne żarty o czarnych itd.)
Demotywatorów nie czytam więc mam na nie wyjebane.
Nie kreuje się na żadnego sadystę czy inne gówno, lubię czasem po prostu obejrzeć coś innego niż to co mogę znależć na codzień w internetach bez żadnego wysiłku.
Oj stary... Świata nie zmienisz. Bardzo mi przykro, że cały świat jest przeciwko Tobie. łączę się z Tobą w żalu.
Oj stary... Świata nie zmienisz. Bardzo mi przykro, że cały świat jest przeciwko Tobie. łączę się z Tobą w żalu.
Mężczyzna wyjechał na misję w Iraku na początku 2008 roku. Chciał zarobić m.in. na remont mieszkania. Słał do żony smsy i e-maile. Co miesiąc przelewał jej tysiąc złotych na opłaty. Sama zarabiała nieźle i zapewniała, że pieniędzy jej wystarcza. Mężowi wysyłała przez internet zdjęcia syna i remontowanej kuchni.
Po dziewięciu miesiącach żołnierz wrócił do domu. Żona przywiozła go z lotniska. Później wyszła, jak twierdziła - po syna. Napisała smsa, że odchodzi. Na koncie mężczyzny zostało 50 zł. Okazało się, że kobieta "czyściła" konto z pieniędzy za misję przy użyciu jego karty bankomatowej, do której znała pin. W czasie nieobecności męża - jego zdaniem - romansowała m.in. ze swoim szefem.
źródło
apropo moro-powrotów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów