18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Scarlet 2010-06-10, 2:03
fallout444 napisał/a:

Scarlet dała jedno!!!!!!

za reakcję pierwszej dziewczynki
Zgłoś
E................n 2010-06-10, 6:32
Curry_ napisał/a:

Ja piję do ameryki! do tego, że kurwa prowadzi nielegalną okupację, a tępi amerykanie płaczą, za swoimi mężami, że biedni "muszą" lecieć ratować skurwiałą ameryjkę przed terrorystami.

Dlatego zamiast pierdolić to poucz się historii i powiedz mi czy polska nie robiła tego samego.
Zgłoś
Borek91 2010-06-10, 10:19
Ja się pytam... co to kurwa jest? to jest sadistic czy pomyliłem strony? co tu się dzieje? :/
Zgłoś
szemel 2010-06-10, 11:31
Scarlet napisał/a:

za reakcję pierwszej dziewczynki

Nie ma takiego rozklejania;]
Moment pewnie wzruszający ale pedalski kawałek ruins it all
Zgłoś
twist 2010-06-10, 12:28 1
Vikop napisał/a:

Nie, od tego jest cały portal, taka przynajmniej miała być jego idea jak można mniemać po nazwie portalu.
Wykurwiać z takim gadaniem.

Och! RZECZYWIŚCIE KURWA. To przecież pierwszy W OGÓLE nie sadystyczny film na tym portalu. Wielkie kurwa sorry.. Idea portalu miała taka być, ale to było trochę dawno, nie sądzisz? Od dłuższego już czasu wstawiane są tu filmy po prostu coś ciekawego ukazujące, jak śmieszne filmiki (zdecydowanie mało sadystyczne), głupie komiksy, czy zdjęcia pt. "fail" z kimś " mega śmiesznym w tle".
Załóż kolejny portal z wiecznie trwającą jego ideą. I będziesz szczęsliwszy.
Zgłoś
R................g 2010-06-10, 17:53 3
Pierdu pierdu... idea portalu to najmocniejszy humor w polskiej sieci. Od mocnych rzeczy jest hard, główna jest jak zwykły portal humorystyczny i nie ma problemów z normalnymi rzeczami które waszym zdaniem nadają się na JM albo maxiora. Chcesz mocnych rzeczy to na harda... Zauważyłem też że wiekszość obrońców sadystyczności sadistica jakoś słabo się na hardzie udziela, czyżby się bali? Może mama nie pozwala im zajrzeć? Ojejku...
Zgłoś
V................p 2010-06-10, 18:57
twist napisał/a:

Och! RZECZYWIŚCIE KURWA. To przecież pierwszy W OGÓLE nie sadystyczny film na tym portalu. Wielkie kurwa sorry.. Idea portalu miała taka być, ale to było trochę dawno, nie sądzisz? Od dłuższego już czasu wstawiane są tu filmy po prostu coś ciekawego ukazujące, jak śmieszne filmiki (zdecydowanie mało sadystyczne), głupie komiksy, czy zdjęcia pt. "fail" z kimś " mega śmiesznym w tle".
Załóż kolejny portal z wiecznie trwającą jego ideą. I będziesz szczęsliwszy.

Właśnie o to chodzi, że niestety nie jest to pierwszy chujowy film na tym portalu i to jest kurewsko smutne, a to nie znaczy że jeśli jest tutaj w chuj gówna to należy wrzucać kolejne.
W ogóle kto piwa za ten syf daje.

Cytat:

Pierdu pierdu... idea portalu to najmocniejszy humor w polskiej sieci.

NO KURWA RZECZYWIŚCIE. Takie coś napewno można nazwać mocnym humorem.
Zgłoś
C................u 2010-06-10, 19:04
Vikop napisał/a:

Czytaj dalej proszę to co napisał C~
Zgłoś
j................k 2010-06-11, 0:19
Vikop napisał/a:

Właśnie o to chodzi, że niestety nie jest to pierwszy chujowy film na tym portalu i to jest kurewsko smutne, a to nie znaczy że jeśli jest tutaj w chuj gówna to należy wrzucać kolejne.
W ogóle kto piwa za ten syf daje.

Dlaczego nikt nie apeluje o demotywatory ktore teraz nie sa w ogole demotywujace? I nie mow ze nie wiesz co to bo ja znam juz wywody tych "internetowych napinaczy i sadystow" rowniez. A jak masz tak pierdolic to zamknij twarz bo po chuj masz sie powtarzac?
Zgłoś
V................p 2010-06-11, 10:03
jerzyk napisał/a:

Dlaczego nikt nie apeluje o demotywatory ktore teraz nie sa w ogole demotywujace? I nie mow ze nie wiesz co to bo ja znam juz wywody tych "internetowych napinaczy i sadystow" rowniez. A jak masz tak pierdolic to zamknij twarz bo po chuj masz sie powtarzac?

Kurwa, widze że nic nie rozumiesz. Wchodząc na tą stronę mam nadzieje ujrzeć mocny humor, a ostatnim czasy niestety widze tylko filmiki tego typu które świetnie nadają się na portale typu wykop. Jeśli będę chciał to tam wejdę i sobie obejrzę. Tutaj licze na coś oryginalnego, niecodziennego.
Swoją drogą harda czytam, nie muszę się udzielać prawda? Zresztą tam niestety nie można trafić na to czego dokładnie szukam, bardziej jest to możliwe właśnie tutaj, na głównej(np. mocne żarty o czarnych itd.)
Demotywatorów nie czytam więc mam na nie wyjebane.
Nie kreuje się na żadnego sadystę czy inne gówno, lubię czasem po prostu obejrzeć coś innego niż to co mogę znależć na codzień w internetach bez żadnego wysiłku.
Zgłoś
twist 2010-06-11, 11:30
Vikop napisał/a:

Oj stary... Świata nie zmienisz. Bardzo mi przykro, że cały świat jest przeciwko Tobie. łączę się z Tobą w żalu.
Zgłoś
V................p 2010-06-11, 12:14 2
twist napisał/a:

Oj stary... Świata nie zmienisz. Bardzo mi przykro, że cały świat jest przeciwko Tobie. łączę się z Tobą w żalu.

Zgłoś
twist 2010-06-11, 17:13
ojoj ;-( juz pędzę.
Zgłoś
Better off dead 2010-10-03, 15:23
polskie powitanie,czyli wierność za tysiąc złotych
Cytat:

Mężczyzna wyjechał na misję w Iraku na początku 2008 roku. Chciał zarobić m.in. na remont mieszkania. Słał do żony smsy i e-maile. Co miesiąc przelewał jej tysiąc złotych na opłaty. Sama zarabiała nieźle i zapewniała, że pieniędzy jej wystarcza. Mężowi wysyłała przez internet zdjęcia syna i remontowanej kuchni.

Po dziewięciu miesiącach żołnierz wrócił do domu. Żona przywiozła go z lotniska. Później wyszła, jak twierdziła - po syna. Napisała smsa, że odchodzi. Na koncie mężczyzny zostało 50 zł. Okazało się, że kobieta "czyściła" konto z pieniędzy za misję przy użyciu jego karty bankomatowej, do której znała pin. W czasie nieobecności męża - jego zdaniem - romansowała m.in. ze swoim szefem.

źródło

apropo moro-powrotów
Zgłoś
tzu 2011-12-11, 21:24
andre86 napisał/a:

Mordercy i debile wrócili bravo!!! god bless america i sretetete

najwiekszym z debili jestes Ty, po za tym jestli uwazasz najlepszych zolnierzy na swiecie za glupich to sam jestes ponizej poziomu morza
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem