Co za radość
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
film stary jak swiat a polowa z ledwo co zalozonym internetem mysli, ze oni na serio w diablo graja.
Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś, albo nie ..."
Jerome Le Banner
A ja nawet w II nie grałem
Gram w grę zwaną życiem
Jaki level i gdzie mozna pobrac??
kurwa myślałęm że mu któy palca w dupe zapiął!!!!
Chuj z crackiem ja jeszcze cd keya nie dostalem...
ja gram w IV RP, survival horror, ale nie cieszy mnie tak ta gra, bo ryży admin rządzi.
Niby żółci, a zachowują się zupełnie jak czarni ...
Małpy ze wścieklizną. Cyklonu B a nie Diablo im dać.
nie bedzie cracka. Gra wysyla i odbiera pliczki ktore porzebuje na bierząco wiec ruszyc dupska po oryginiaal.
Cracków jest w chuj na necie od wczoraj już także nie wiem jak wy szukacie.
Uderz w stół a hejterzy się odezwą. Ja osobiście zagrywałem się w I i II. Dziś mam urodziny i mam nadzieje że moi znajomi wpadli na pomysł co mi kupić. Diablo miej ich w opiece.
pakicito napisał/a:
oni się cieszą a ja dalej na cracka czekam
To poczekasz... tym bardziej, że crack nic by nie dał -_-
Generalnie lubię gry blizzarda, ale d3 to jawna kpina z klientów. Nie po to sprzeciwiam się Natankowi, żeby mordować jednorożce w tęczowym świecie -_-.
Blizzard robił Diablo III 12 lat, a te kitacje przeszły ją w 7 godzin od czasu premiery
Kuurwa drą japę jak dziewczyny hahah
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów