Co za radość
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
kuzioraa3 napisał/a:
Blizzard robił Diablo III 12 lat, a te kitacje przeszły ją w 7 godzin od czasu premiery
przeszli ja na normalnym poziomie trudnosci, wiec... to zaledwie 'tutorial', gra robi sie troszeczke bardziej powazna na koszmarze, a od piekla dopiero zaczyna sie zabawa.
Niestety w Diablo III nie pograją sobie osoby bez oryginału, cała gra opiera się na połączeniu z serwerami blizzarda, mapa jest ładowana z tych właśnie serwerów i bez konta gra staje się niemożliwa.
Co te diabolo i wow robią z ludźmi, aż żal za dupę ściska.
Słodki fake >.>
Te kitajce sraly tak po gaciach bo ktos tam cos tam wygral w tych ich smiesznych teleturniejach, jak ktos wyzej napisal, wideło stare jest.
Te kitajce sraly tak po gaciach bo ktos tam cos tam wygral w tych ich smiesznych teleturniejach, jak ktos wyzej napisal, wideło stare jest.
pablou napisał/a:
@pakicito tylko biedaki czekają na cracki
O jejciu, jejciu, dać prawie 2 stówki za grę? To są dwa miesiące na siłowni/białeczko na miesiąc/aminokwasy na 2 miesiące, albo porządne buty
Mnie wkurwia to ze kupuje grę bratu na urodziny, on ją sobie instaluje, ja sobie (wiem jestem podstępny) i on sobie może grać a ja w tym czasie nie..... No istny szał!!!
A co do diablo to mnie nie kręci
A co do diablo to mnie nie kręci
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów