📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:39
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-26, 21:52
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jaki dziki, normalny agresor facetowi się włączył, kumpel próbował go uspokoić, a jak poszła akcja to był razem z nim.
Pewnie z ichniejszego sanepidu był i kazał wyparzyć naczynka 😉
Pewnie z ichniejszego sanepidu był i kazał wyparzyć naczynka 😉
bardzo fajnie. przyszli sie zesrac do pracowników jakiejs knajpy i dostali wpierdol. o to chodzi!
Dla tego warto zapoznać kask drogie dzieci
Na filmach to tak fajnie znają karate dżu dzitsu i tekłondo...
W rzeczywistości chuj się znają.
W rzeczywistości chuj się znają.
Bardzo fajny film. Nie spodziewałem się takiego cieszącego serce zakończenia.
Żaden dziki kraj - kozaczył to wpierdol obskoczył aż miło. I jego przyjaciółka motocipka także.
Ten kopnoł tego, tamten w pysk tamtego , ale dlaczego jebnął go i huj
Pięknie
Jebana patologia,pijane koguciki i zacny na nich wpierdol.
Jebana patologia,pijane koguciki i zacny na nich wpierdol.
Dobrze że strony miały inne stroje
Fajnie wpierdol wyłapali
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów