📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
00:00 - 01:00 - wycierają spocone mordy
01:00 - 03:00 - biegają sobie (chyba rozgrzewka), tzn gruby nie biega ale tak mu się wydaje
03:00 - 03:30 - pokazują żółtemu zdjęcie matki
03:30 - 05:00 - gruby wielbi stopy żółtego a żółty robi mu masaż
05:00 - 05:35 - żołty się cieszy a gruby nie...
Jedna z najchujowszych walk jakie widziałem ale za to śmieszna - piwko leci.
01:00 - 03:00 - biegają sobie (chyba rozgrzewka), tzn gruby nie biega ale tak mu się wydaje
03:00 - 03:30 - pokazują żółtemu zdjęcie matki
03:30 - 05:00 - gruby wielbi stopy żółtego a żółty robi mu masaż
05:00 - 05:35 - żołty się cieszy a gruby nie...
Jedna z najchujowszych walk jakie widziałem ale za to śmieszna - piwko leci.
Dlaczego nie robią takich ciekawych walk jak np. ten murzyn vs. Silva, albo Fedor? Wtedy to było by świniobicie
Czyli jak wieloryb przygniecie mi nogi, to mam go lać po łbie i płetwie ogonowej.
Bo ten gruby to jakaś pizda. Butterbean (podobna waga) wytarłby ring tym kolesiem.
Ten gruby o którym mowicie to nie jest zawodnik mma i dlatego taka sierota. To sumita i tam nawet sobie dobrze radził ;] A tu łatwa kasa do zarobienia to se pochodził po ringu ;]
Fajnie, że widać z kim walczy ten żótek... ;/ jak ta czarna świnia zasłania walkę.
Drakooxxx napisał/a:
ależ fedor z nim walczył-Dlaczego nie robią takich ciekawych walk jak np. ten murzyn vs. Silva, albo Fedor? Wtedy to było by świniobicie
3:34-3:45 zboczone pedalskie zabawy: czarny robi pałę żółtemu
galaretka dr. etkera
czysta komercha. toż to cyrk nie walka. i sadyzm bo grubasa na wpierdol posyłają
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów