Ścierwo mocne tylko przy słabiutkim żuliku a przy pierwszym lepszym zawodniku obsrałoby ten pedalski kombinezon.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kacapska stara Karyna, to się chyba głównie martwiła tym rozlanym piwem.
Mors_Nigra napisał/a:
Aaaaaaaa... kobieta powiedziała, że ktoś coś, a nieeeeeee, to w takim razie wszystko cacy, #believeallwomen. Mam nadzieję, że jakaś menda oskarży cię o gwałt i zniszczy ci życie, zasługujesz i tego ci życzę, simpie.
a ja mam nadzieje incelku że wyjdziesz z tej piwnicy i może kiedyś poruchasz nieudaczniku życiowy
patmon napisał/a:
Takim kopniakiem można załatwić sobie dożywotni pobyt w hotelu z wyżywieniem oraz opieką medyczną
Nie w Rassiji, tam dostajesz tylko dwudniową wycieczkę na Ukrainę.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów