Ścierwo mocne tylko przy słabiutkim żuliku a przy pierwszym lepszym zawodniku obsrałoby ten pedalski kombinezon.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
NIe no dobrze że mu jebnął. Najpierw się zapytał kobiety czy to on ją bił, a potem mu zajebał kopa. Dla damskich bokserów nie ma litości
Dokładnie, tutaj potulny żulik,a w domu pewnie kozak przeciwko żonie i dzieciom.Jebac meneli i ćpunów
Kolezanka uratowała piwo
on już ma dwa balasy na plecach...
Takim kopniakiem można załatwić sobie dożywotni pobyt w hotelu z wyżywieniem oraz opieką medyczną
Rabisz napisał/a:
NIe no dobrze że mu jebnął. Najpierw się zapytał kobiety czy to on ją bił, a potem mu zajebał kopa. Dla damskich bokserów nie ma litości
Aaaaaaaa... kobieta powiedziała, że ktoś coś, a nieeeeeee, to w takim razie wszystko cacy, #believeallwomen. Mam nadzieję, że jakaś menda oskarży cię o gwałt i zniszczy ci życie, zasługujesz i tego ci życzę, simpie.
po tym poznasz idiotę: nie ocenia tego co widzi, tylko to, co mogło być tam, gdzie nie widział.
Jebane ruskie frajery ptfuufuufufuufufuufufu
mam bol dupy , ze jak zwykle mnie omijaja takie sytuacje aby komus dojebac za bicie bezbronnych :<
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów