Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W drugim przypadku widzimy próbę nawrócenia młodej, niedoświadczonej dziewczyny na prawdziwy anal. Nie mniej jednak jakaś wywłoka, pizda zaranna, chełpiąca się mianem 'psiapsióły' niweczy działania wysłannika Pana. Szyderczy uśmieszek, pobłażliwa mina - to oznaki kurwiszonium, złego podszepty z niej emanują, pierdolona kurwa wywłoka nie wiedząca co Dobre jest!
Natan
gdzie ciąg dalszy z tą pierwszą?
Ta pierwsza jest moja. Wiesz, gdzie mozesz sie udac.
Od razu widać, że ta pierwsza to z Oazowego chowu, skromna, uśmiechnięta, bierze co jej Pan Bóg daje, bez zbędnych pytań, może delikatnie zażenowana ogromem szczęścia, które właśnie ją spotkało - świadczy o tym cofnięcie ręki i upewnienie się że okruch łaski bożej w postaci korka analnego to właśnie Jej przypadł w udziale, że jest cząstką Bożego planu.
W drugim przypadku widzimy próbę nawrócenia młodej, niedoświadczonej dziewczyny na prawdziwy anal. Nie mniej jednak jakaś wywłoka, pizda zaranna, chełpiąca się mianem 'psiapsióły' niweczy działania wysłannika Pana. Szyderczy uśmieszek, pobłażliwa mina - to oznaki kurwiszonium, złego podszepty z niej emanują, pierdolona kurwa wywłoka nie wiedząca co Dobre jest!
Natan
Ale masz porytą banię... Podobasz mnie się!
Od razu widać, że ta pierwsza to z Oazowego chowu, skromna, uśmiechnięta, bierze co jej Pan Bóg daje, bez zbędnych pytań, może delikatnie zażenowana ogromem szczęścia, które właśnie ją spotkało - świadczy o tym cofnięcie ręki i upewnienie się że okruch łaski bożej w postaci korka analnego to właśnie Jej przypadł w udziale, że jest cząstką Bożego planu.
Natan
Naprawdę ładne to!
W Polsce jest mało powołań, przemyśl nad tym.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów