📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Eeehh serio, policja w usa czasami zachowuje się jak banda przygłupich cweli.
Wyglada na opętanie …
Stanowczo przesadzona reakcja "poszkodowanego".Widać że panna zaczęła właśnie wieczornego tripa.Ja raczej beke bym skręcił,niż był agresywny. Każdemu może się zdarzyć słabszy dzień.Ale od razu tak napierdalać pannę.Słabe trochę.
A wiadomo co ćpunce do łba strzeli?
Jakby zamiast komórki wyjęła np. pilniczek do paznokci i wbiła mu w szyje tez kęciłbyś bekę
zwierzak30 napisał/a:
Stanowczo przesadzona reakcja "poszkodowanego".Widać że panna zaczęła właśnie wieczornego tripa.Ja raczej beke bym skręcił,niż był agresywny. Każdemu może się zdarzyć słabszy dzień.Ale od razu tak napierdalać pannę.Słabe trochę.
Jakby zamiast komórki wyjęła np. pilniczek do paznokci i wbiła mu w szyje tez kęciłbyś bekę
Baldi123 napisał/a:
Nie musiała nic brać, to może być choroba psychiczna.
Jeśli już to spotęgowana jakimś środkiem i to nie był VIBOVIT.
Piterol napisał/a:
Najlepsze, że zglebowali i zawineli zaatakowanego.
No jak to zwykle bywa.
Zauważcie kto pierwszy ostro ruszył na biednego kolesia - policjantka, kobieta.
Normalnie mnie zdziwiła.
boo napisał/a:
A wiadomo co ćpunce do łba strzeli?
Mógł też nie widzieć co działo się wcześniej i dopiero zareagować gdy go zatakowała. A policja to też zjeby facet bije babe to znaczy że winny xD debile.
Ja tak miałem po 8 vipach z biedry
Ale duża część kobiet ma coś z mózgiem nie tak. Ostatnio znajomy do mnie słuchaj pobiła mnie stara (są w trakcie rozwodu) poszedłem zgłosić fakt na policję mam naganie, mowi policjantce aby była jasność to żona MNIE pobiła po czym powtórzył. Na co POLICJANTKA do niego - I UCIEKŁ PAN Z MIEJSCA PRZESTĘPSTWA ? Poprosił o policnajta mężczyznę gdyż uznał że z tą panią nie ma o czym rozmawiać...... Czy to jest normalne ?
seksistowskie ścierwa z policji nieważne kto kogo zaatakował, facet się szarpie z kobietą to faceta na glebę bo domyślnie winny, czy kiedyś doczekam równouprawnienia na tym pojebanym globie :/
Ja z innej beczki paczta jak walczy z wkręcają faza na początku dla zmyły udaje że telefon dzwoni czy chuj wie co i kilka sekund później już jest w innym wymiarze xD dobre ścierwo weszło i to ładnie!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów