Pierwszy mój film tutaj - zapewne stare i do dupy, ale można sie pośmiac - filmik sie rozkręca po 1,5 minuty
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Nie dość że chujowe i nieśmieszne to do tego w tle dupstep i gangbang stajl.
Szkoda, że kliko mi się piwo dla ciebie, bo dodałeś syf na Sadola. Oj tam, oj tam.
@allup nie ma jak pohejcic zamiast pobawić się na imprezie Sami jesteście do chujowi i do dupy.
ej wiem że nie w chuj związane z tematem ale najlepszego sadole , dużo harda i mniej gimbów na formum życzę . Browar dla wszystkich
Ja pierdole znów ten zjebany gangbang stajl. Co ludzie widzą w tym gównie, jakim cudem takie ścierwo ma 1 mld wyświetleń na yt, jest mega dużo świetnych piosenek a akurat to gówno musiało być pierwszym filmikiem z liczbą wyświetleń przekraczającą miliard.
Jak mnie to wkurwia!
To co, że pierwsza wrzuta twoja...
Ulgowo trzeba Ciebie jakoś traktować?
Chu*owy filmik jak i twój opis.
1:34 czy to nie odgłos zombiaka z HL2?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów