📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
po wyjściu z dołka może ruszać na Eurowizję... tam swoją historią podbije serca jury
taka historia mi się przypomniała. Lata 90-te. Belgia, Antwerpia. Byliśmy całą paczką na wyjeździe. Hotel - późna pora. Wiadomo - wieczorem już byliśmy bardzo zmęczeni degustacją piwnych rarytasów. Każdy poszedł do swojego pokoju spać. Rano kacowa pobudka, szybki prysznic i po kolei meldowaliśmy się na śniadaniu. Tak po pół godzinie ktoś pyta gdzie jest mój brat. A przecież spaliśmy w tym samym pokoju. Mówię "Kurwa nie wiem. Chyba śpi". Jakoś wyleciał mi z głowy. No nic. Jemy dalej. Tak po 15 minutach zjawia się mój brat. W huj przestraszony. Oczy wielkie jakby coś ćpał. Cichutko usiadł. Poprosił o coś do picia. I patrzył tak na stół. Oczy wlepione w jakiś jeden punkcik. No nic . Jemy dalej. Odzywa się brat. "Kurwa". Zapadła cisza. Powiedział to z przejmującym bólem duszy. Siedzimy cicho. Słychać było bzyk muchy lecącej za oknem. Cisza. Brat mówi dalej. "Kurwa". Wtedy wiedzieliśmy, że kurwa coś się stało. Cisza. A on: "Wszyscy zasnęli a mi się bzykać zachciało. Wyszedłem cichutko z hotelu i ruszyłem ku Red Light District. Panny w gablotkach uśmiechnięte wabiły swymi walorami. Rude, blond, małe, grube, chińskie, jakie tylko dusza zapragnie. Sprawdziłem ile mam kasy i miałem tylko na taką starszą murzynkę. No nic. Poszedłem. Murzynka zasłoniła gablotkę [że zajęta jest], otworzyła mi drzwi i ruszyłem przed siebie. Duże łóżko. Czerwona lampka. Tapeta w tygrysie paski. Jakieś kremy, kondomy, więcej kremów, sztuczne wacki. No nic. Trza zaorać pole. Murzynka z gracją prowadzi mnie na łóżko. Usiadłem. Zacząłem się rozbierać. Siedzę pół nagi na łóżku. Zabierałem się za skarpetki , jak panna zaczęła lekko tańczyć. Tak miło. Hipnotyzująco. Pamiętam, że fajna muzyczka leciała. Ja gotowy. Murzynka delikatnie ściągnęła spódniczkę. Ja jeszcze bardziej gotowy. Zaczęła ściągać majteczki... I KURWA NASTAŁA TA NIEZRĘCZNA CHWILA GDY ZOBACZYŁEM FAJFUSA! !!! Pełen paraliż. Strach, panika, torpeda myśli. A kutas czarny stoi i patrzy się na mnie. Umysł pusty. I jedna myśl.. UCIEKAJ KURWA. Nigdy tak szybko się nie ubrałem, tak szybko nie biegłem, i tak szybko nie schowałem się pod hotelową pierzynką. Bezpieczną, białą pierzynką. Tej nocy nie spałem.". Tak brat oto rzekł.
Zupełnie normalny przedstawiciel prześladowanej mniejszości według jebanego lewactwa...
"taka historia mi się przypomniała. Lata 90-te. Belgia, Antwerpia. Byliśmy całą paczką na wyjeździe. Hotel - późna pora. Wiadomo - wieczorem już byliśmy bardzo zmęczeni degustacją piwnych rarytasów. Każdy poszedł do swojego pokoju spać. Rano kacowa pobudka, szybki prysznic i po kolei meldowaliśmy się na śniadaniu. Tak po pół godzinie ktoś pyta gdzie jest mój brat. A przecież spaliśmy w tym samym pokoju. Mówię "Kurwa nie wiem. Chyba śpi". Jakoś wyleciał mi z głowy. No nic. Jemy dalej. Tak po 15 minutach zjawia się mój brat. W huj przestraszony. Oczy wielkie jakby coś ćpał. Cichutko usiadł. Poprosił o coś do picia. I patrzył tak na stół. Oczy wlepione w jakiś jeden punkcik. No nic . Jemy dalej. Odzywa się brat. "Kurwa". Zapadła cisza. Powiedział to z przejmującym bólem duszy. Siedzimy cicho. Słychać było bzyk muchy lecącej za oknem. Cisza. Brat mówi dalej. "Kurwa". Wtedy wiedzieliśmy, że kurwa coś się stało. Cisza. A on: "Wszyscy zasnęli a mi się bzykać zachciało. Wyszedłem cichutko z hotelu i ruszyłem ku Red Light District. Panny w gablotkach uśmiechnięte wabiły swymi walorami. Rude, blond, małe, grube, chińskie, jakie tylko dusza zapragnie. Sprawdziłem ile mam kasy i miałem tylko na taką starszą murzynkę. No nic. Poszedłem. Murzynka zasłoniła gablotkę [że zajęta jest], otworzyła mi drzwi i ruszyłem przed siebie. Duże łóżko. Czerwona lampka. Tapeta w tygrysie paski. Jakieś kremy, kondomy, więcej kremów, sztuczne wacki. No nic. Trza zaorać pole. Murzynka z gracją prowadzi mnie na łóżko. Usiadłem. Zacząłem się rozbierać. Siedzę pół nagi na łóżku. Zabierałem się za skarpetki , jak panna zaczęła lekko tańczyć. Tak miło. Hipnotyzująco. Pamiętam, że fajna muzyczka leciała. Ja gotowy. Murzynka delikatnie ściągnęła spódniczkę. Ja jeszcze bardziej gotowy. Zaczęła ściągać majteczki... I KURWA NASTAŁA TA NIEZRĘCZNA CHWILA GDY ZOBACZYŁEM FAJFUSA! !!! Pełen paraliż. Strach, panika, torpeda myśli. A kutas czarny stoi i patrzy się na mnie. Umysł pusty. I jedna myśl.. UCIEKAJ KURWA. Nigdy tak szybko się nie ubrałem, tak szybko nie biegłem, i tak szybko nie schowałem się pod hotelową pierzynką. Bezpieczną, białą pierzynką. Tej nocy nie spałem.". Tak brat oto rzekł."
daj streszczenie jakieś do tego...
daj streszczenie jakieś do tego...
ale ta policja się pierdoli, gościu ma podejrzaną karnację więc spokojnie mogli otworzyć ogień, a przypadkowe ofiary wrzucić w statystyki i zapomnieć
to coś mówi ; nie świeć mi po piździe . a oni do tego czegoś : chujową masz tą pizdę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów