📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kochanka nie może być pizdą i powinna najebać żonie i ustalić warunki dostępu do bolca.
A mąż zrobił sobie popcorn i usiadł wygodnie na werandzie, by podziwiać walkę...
facet nie zdradza jak ma bęben pełny i kulki puste także pretensje miejcie same do siebie panie żony....
Cycki nie fruwały, 5/10
Pieprzona dzicz
1:47 słychać pierda
Chuja się znasz.
nowynick napisał/a:
facet nie zdradza jak ma bęben pełny i kulki puste także pretensje miejcie same do siebie panie żony....
Chuja się znasz.
Powinny dogadać się jak zrobić chłopa w chuja. Np. kochanka przywiązuje męża do łóżka, włącza kamerkę ze streamem, wchodzi żona, siada mu na bolcu, kochanka na twarzy i zaczynają się lizać. Kochanka mogłaby wcześniej nażreć się grochówki albo napić mleka o ile nie toleruje laktozy
CzarnyAdolf napisał/a:
Powinny dogadać się jak zrobić chłopa w chuja. Np. kochanka przywiązuje męża do łóżka, włącza kamerkę ze streamem, wchodzi żona, siada mu na bolcu, kochanka na twarzy i zaczynają się lizać. Kochanka mogłaby wcześniej nażreć się grochówki albo napić mleka o ile nie toleruje laktozy
To że Tobie się udał ten plan to. Ie znaczy że każdemu się uda.
nowynick napisał/a:
Facet zawsze zdradzi, jak ma okazję, więc wpierdol słuszny.
Suce spuściła wpierdol, mężowi wybaczy, rodzinę uratuje, bolca zachowa dla siebie. Zachowała się jak prawdziwa kobieta i logika wzięła górę nad głupimi emocjami.
Suce spuściła wpierdol, mężowi wybaczy, rodzinę uratuje, bolca zachowa dla siebie. Zachowała się jak prawdziwa kobieta i logika wzięła górę nad głupimi emocjami.
U nas to od razu jakieś teatry, rozwody, detektywy, podziały, separacje, fochy, dąsy Tam michę sklepała i wracamy do normalnego życia.
Zdrady to trudny temat. Mam wrażenie, ze kobiety znacznie lepiej radzą sobie z wyrzutami sumienia. Tłumaczą to sobie, ze przecież tego potrzebowały, bo no nie czuły się wystarczająco docenione przez swojego faceta. Przepracowane w głowie od początku do konca.
Facet jak zdradzi to po wszystkim dopiero dochodzi do wniosku, że trochę lipa względem swojej kobity i się z tym męczy. Bo najpierw myśli chujem potem głową.
Swoją drogą jak kobita zdradzi to nie ma sprawy. Jak facet zdradzi to orzekanie o winie i alimenty do końca zycia. Trochę podobny mechanizm, ze gdy facet duzo rucha to kozak, ale jak dziewczyna duzo rucha to dziwka.
Nie bylo, nie ma i nie będzie sprawiedliwości
Facet jak zdradzi to po wszystkim dopiero dochodzi do wniosku, że trochę lipa względem swojej kobity i się z tym męczy. Bo najpierw myśli chujem potem głową.
Swoją drogą jak kobita zdradzi to nie ma sprawy. Jak facet zdradzi to orzekanie o winie i alimenty do końca zycia. Trochę podobny mechanizm, ze gdy facet duzo rucha to kozak, ale jak dziewczyna duzo rucha to dziwka.
Nie bylo, nie ma i nie będzie sprawiedliwości
W Polsce jak facet zdradza to jest cwaniak, a jak kobieta to kurwa..
Ciosy wyprowadza dobre
Ciosy wyprowadza dobre
Antoni79 napisał/a:
Zachowała się jak prawdziwa kobieta i logika wzięła górę nad głupimi emocjami.
Że co?
Jaka niby logika?
Ja tutaj widzę tylko zachowania typowe dla Neandertalczyków.
Żona bije kochankę, kochanka bije męża, mąż bije dzieci a dzieci biją żonę. W ten sposób krąg życia się domyka. Szczęśliwa rodzina.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów