📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jebana maciora, mogła się na trójkąta zgodzić było by takie zoofiliczne
A mężowi pewnie wybaczyła bo był sprowokowany. Ale te baby są głupie
Coffey napisał/a:
Dokładnie. Baba babę zleje, a ciekawe jaka będzie dla (męża!)... czyli człowieka, który przyszekał jej wierność. Zdradził i co, wybaczyła mu że nie jego widzimy na filmiku? Żenada. Z takimi babami to faceci mają jak w raju. Żadnych konsekwencji.
Coffey napisał/a:
W takich wypadkach kochanki są zwykle traktowane łagodniej niż zdradzający mężowie. Maż zamiast wpierdolu może dostać selfiaczka z pałą swoje przyjeciela albo szefa w jej ustach.
kochanka lekko tłusta ale może ma mistrzowskie usta.
swoją droga nie widzę różnicy pomiędzy nimi, wyglądają tak samo chujowo.
swoją droga nie widzę różnicy pomiędzy nimi, wyglądają tak samo chujowo.
Przecież tam na dzień dobry w tej pozycji powinno wjechać kolano )))
Banik0 napisał/a:
Dokładnie. Baba babę zleje, a ciekawe jaka będzie dla (męża!)... czyli człowieka, który przyszekał jej wierność. Zdradził i co, wybaczyła mu że nie jego widzimy na filmiku? Żenada. Z takimi babami to faceci mają jak w raju. Żadnych konsekwencji.
Nie widzimy go na filmie, bo to pewnie on filmuje.
Trochę jestem zawiedziony, myślałem że z nerwów ja rozbierze
maciora ją bije nie tylko z zazdrosci o meza ale przedewszystkim za fakt ze kochanka jest o wiele atrakcyjniejsza od niej samej, i to jest głownym powodem mąz domyslam się juz swoje postanowił i zostaje przy tej ładniejszej a ze maciorsko niema wpływu na decyzje chłopa to desperacko napierdala wszystkie jego nowe panny Ubiegając pytania..... nie piszę tego z własnego doświadczenia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów