18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:06
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
~Velture 2023-03-29, 11:31 10
To wymaga niezłej siły aby przebić nożem łopatkę... a ta dała dwa razy radę.
Wkurwiona nieźle musiała być.
Zgłoś
skywalker75 2023-03-29, 12:09 60
Na szczęście tylko ja zraniła, mąż będzie mógł ją swobodnie ruchać, jak stara będzie siedzieć w pierdlu
Zgłoś
nowynick 2023-03-29, 12:43 2
jeśli nie zadźgała wcześniej męża to żadna zemsta tylko zazdrość...
Zgłoś
mygyry 2023-03-29, 13:06 36
Żeby się porządnie ruchać to motywacji brak, ale żeby z zazdrości zajebać konkurencję to pierwsza
Zgłoś
zipi 2023-03-29, 14:23 16
dlaczego ona mysli ze to wina tej kobiety że woli ją ruchać niz własną żone/dziewczyne? myśli ze jak sie jej pozbedzie to wszystko wróci do normy? jednak baby są głupie jak but.
Zgłoś
Karboksylator 2023-03-29, 15:03 1
i tym sprytnym ruchem facet pozbył się i żony i kochanki.
Zgłoś
SpeedyG 2023-03-29, 15:06 1
Dlaczego zawsze jest tak, że mąż pobije kochanka zamiast puszczalską żonę, albo żona zabije kochankę swojego niewiernego męża?
Zgłoś
joti 2023-03-29, 15:15 3
skywalker75 napisał/a:

Na szczęście tylko ja zraniła, mąż będzie mógł ją swobodnie ruchać, jak stara będzie siedzieć w pierdlu

Jasne, żyła długo i szczęśliwie z dziurami w płucach po 20cm ostrzu.

SpeedyG napisał/a:

Dlaczego zawsze jest tak, że mąż pobije kochanka zamiast puszczalską żonę, albo żona zabije kochankę swojego niewiernego męża?

Tu jest mnóstwo filmów jak po pysku dostaje puszczalska żona. Niestety faceci dają drugą szansę.
Zgłoś
chudini23 2023-03-29, 15:28 2
Nie rozumiem, mąż rucha na boku, to zamiast mężowi zajebać, to nakurwia biedne, pożyteczne ruchadełko. Pojebana baba
Zgłoś
TurboKaczka 2023-03-29, 15:49 2
skywalker75 napisał/a:

Chyba będzie jednak musiał wyrwać drugą kasjerkę
Zgłoś
Dynx18 2023-03-29, 15:50 6
SpeedyG napisał/a:

Bo są zaślepieni chorą miłością i myślą, że to kochanka/kochanek musieli źle wpłynąć na męża/żonę bo przecież są tak idealni, że to nie mogła być ich wina.
Zgłoś
AbdulWisiMiLacha 2023-03-29, 17:06 1
Pracownik proszony na linię kas,jedna sie jebała na lewo to teraz postoicie w kolejce dłużej.
Zgłoś
panar3 2023-03-29, 17:14 5
skywalker75 napisał/a:

No i mylisz się częściowo , bo ewidentnie wjebała jej noża po rękojeść dwa razy i to nie scyzoryk był ale majcher od krojenia chabaniny. Moim zdaniem facet będzie ruchał ale już inną kochankę bo ta na 100% nie da rady - sprawczyni pognała za nią i pewno dopadła jak nic. Baby to zajadłe kurwiszcza są, uwierz mi.
Zgłoś
Twójstarytoczyta 2023-03-29, 17:54
Skoro facet zdradził taką wariatkę furiatkę to dobrze zrobił, śmieci same się wyniosły
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem