📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To wymaga niezłej siły aby przebić nożem łopatkę... a ta dała dwa razy radę.
Wkurwiona nieźle musiała być.
Wkurwiona nieźle musiała być.
Na szczęście tylko ja zraniła, mąż będzie mógł ją swobodnie ruchać, jak stara będzie siedzieć w pierdlu
jeśli nie zadźgała wcześniej męża to żadna zemsta tylko zazdrość...
Żeby się porządnie ruchać to motywacji brak, ale żeby z zazdrości zajebać konkurencję to pierwsza
dlaczego ona mysli ze to wina tej kobiety że woli ją ruchać niz własną żone/dziewczyne? myśli ze jak sie jej pozbedzie to wszystko wróci do normy? jednak baby są głupie jak but.
i tym sprytnym ruchem facet pozbył się i żony i kochanki.
Dlaczego zawsze jest tak, że mąż pobije kochanka zamiast puszczalską żonę, albo żona zabije kochankę swojego niewiernego męża?
skywalker75 napisał/a:
Na szczęście tylko ja zraniła, mąż będzie mógł ją swobodnie ruchać, jak stara będzie siedzieć w pierdlu
Jasne, żyła długo i szczęśliwie z dziurami w płucach po 20cm ostrzu.
SpeedyG napisał/a:
Dlaczego zawsze jest tak, że mąż pobije kochanka zamiast puszczalską żonę, albo żona zabije kochankę swojego niewiernego męża?
Tu jest mnóstwo filmów jak po pysku dostaje puszczalska żona. Niestety faceci dają drugą szansę.
Nie rozumiem, mąż rucha na boku, to zamiast mężowi zajebać, to nakurwia biedne, pożyteczne ruchadełko. Pojebana baba
skywalker75 napisał/a:
Chyba będzie jednak musiał wyrwać drugą kasjerkę
SpeedyG napisał/a:
Bo są zaślepieni chorą miłością i myślą, że to kochanka/kochanek musieli źle wpłynąć na męża/żonę bo przecież są tak idealni, że to nie mogła być ich wina.
Pracownik proszony na linię kas,jedna sie jebała na lewo to teraz postoicie w kolejce dłużej.
skywalker75 napisał/a:
No i mylisz się częściowo , bo ewidentnie wjebała jej noża po rękojeść dwa razy i to nie scyzoryk był ale majcher od krojenia chabaniny. Moim zdaniem facet będzie ruchał ale już inną kochankę bo ta na 100% nie da rady - sprawczyni pognała za nią i pewno dopadła jak nic. Baby to zajadłe kurwiszcza są, uwierz mi.
Skoro facet zdradził taką wariatkę furiatkę to dobrze zrobił, śmieci same się wyniosły
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów