18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:36
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:19
🔥 Ajfoniara - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
e................n 2012-12-04, 18:50 1
Kobiet nie powinno się bić, a kurwy należy.
Zgłoś
SheryZa4 2012-12-04, 19:14
Morthaliar napisał/a:

Hmm... no dobra, 95% komentarzy jest w stylu "dobrze" jej.

Ja bym tak pochopnie nie oceniał. Co jeżeli jej "mąż", jest kawałem skurczysyna i codziennie ją okłada i okłamuje. Kobieta przypuszczam, że mogła była szukać jakiegoś oparcia, byleby z dala od bydlaka jakim jest jej mąż.

Każdy ma chyba łeb na karku od myślenia, więc jeśli chłop ją w domu tłukł, mogła go zostawić i iść w cholerę rozkładać nogi "na wolności".
Zgłoś
r................5 2012-12-04, 19:29
Jakby ogrodnik nie dawał to by pies nie brał proste.
Zgłoś
g................o 2012-12-04, 19:31
Chłop niczemu nie jest winien.. Mogła nie dawać. Jak dała no to wziął. Ja też bym wziął jakby fajna była No chyba że to kumpel męża no to wtedy zasłużył
Zgłoś
Baro 2012-12-04, 21:09
Biedny, nie tak to sobie wyobrażał.
Zgłoś
leoy 2012-12-04, 21:40
I tak to właśnie jest, przed chwilą gorący kochać mieczem wojował, teraz od miecza zginie.
Zgłoś
SebaDB 2012-12-04, 21:48
Chore !!! rozumiem ta laskę tłuc ok. Ale za to tego faceta ? Połamał bym ich za takie cos co mu zrobili....
Zgłoś
maciuch2 2012-12-04, 23:10 1
widziałem kanisterek, czyżby ciąg dalszy na hardzie?
Zgłoś
k................1 2012-12-04, 23:28
wszystkie kitrajce takie same to może pomyliła go z mężem?
Zgłoś
Cripp 2012-12-05, 0:27
tomaszkiewicz napisał/a:

A po co karać? Jeżeli jakaś mnie raz zdradziła, to był definitywny koniec, ja jestem zasadniczy i przestrzegam, ona złamała słowo, żadne słówka i nic nie pomagało, koniec i już. Z żoną można zrobić tak samo, rozwód i do widzenia. Co mi po tym, że ją spiorę? Co to mi da? Takie rzeczy nie dają mi satysfakcji, a wręcz brzydzą, jeszcze brakuje mi tego, by mnie podała do sądu za bicie i poniżanie... Za drzwi i po sprawie... Nikogo nie chcę tu obrażać, ale widzę, że wielu Panów ma ciężką rękę

Zgadzam się z Tobą. Żadne "nigdy więcej tego nie zrobię", "wiem, że popełniłam błąd", "nie chciałam" nie pomogą Raz zdradziła, zdradzi znowu, proste. Po co psuć sobie nerwy skoro można od razu kazać wypierdalać
Zgłoś
mandel9 2012-12-05, 15:37
szmata tak samo powinna skończyć !
Zgłoś
t................l 2012-12-05, 16:30
Fascynujące jest, że nawet świadomość tak drastycznych konsekwencji zdrady(bo myślę że wiedziała co ją czeka) nie przeszkadza kobietom w dawaniu na prawo i lewo
Zgłoś
~Angel 2012-12-05, 17:44

Zgłoś
Zwiastun 2012-12-07, 14:05
Laska za mało wpierdol dostała. Wszak to jej tylko wina a koleś bogu ducha winny. Może pokazał klase, miał odwage zagadać, wyrwał dupe, a tu taki syf. Ale jak to mówią u mnie na mieszkaniu - Nie poruchasz bracie wcale, jeśli gównem śmierdzą gacie
Zgłoś
Dekorator 2012-12-09, 11:02
Facet zdradzony powinien miec prawo wyznaczenia kary jaka jego zdaniem jest słuszna, to odwieczne prawo natury.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem