📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:06
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Skurwysyn z natury napisał/a:
z kurwa czym?
z muzyką.
To, że masz mopa na łbie i pałujesz się przy nergalu nie znaczy, że musisz się spinać na inną muzykę
brim napisał/a:
z muzyką.
To, że masz mopa na łbie i pałujesz się przy nergalu nie znaczy, że musisz się spinać na inną muzykę
Jeśli lubisz jak ktoś sra ci do uszu to twoja sprawa, ale nie nazywaj tego muzyką.
Sorien napisał/a:
Ej, a tak poważnie... Wy słuchacie czegoś TAKIEGO dla relaksu?
Dla relaksu to Chilloutu albo Ambientu DUBSTEPU do naładowania się energią
Nie pałuje sie przy nergalu, nie napierdalam glowa w zlew przy techno, nie robie loda staremu przy sluchaniu queen ale zastanow sie 2x co nazywasz "muzyka" i niech to chociaz nie bedzie takie chujowe napierdalanie bez sensu.
Nazywaj to po prostu dubstep, ale nie muzyka.
Nazywaj to po prostu dubstep, ale nie muzyka.
skurwysyn z natury
jest tylko jedno okreslenie IDIOTA to własnie ty d
dyskusie z toba to bezcelowa zecz
bo te napierdalanie to tez muzyka a ze ty jej nie lubisz to proponuje ci zrobic kupe i wsadzic sobie ja w uszy jak bedziesz musial sluchac dubstepu poczujesz sie lepiej
jest tylko jedno okreslenie IDIOTA to własnie ty d
dyskusie z toba to bezcelowa zecz
bo te napierdalanie to tez muzyka a ze ty jej nie lubisz to proponuje ci zrobic kupe i wsadzic sobie ja w uszy jak bedziesz musial sluchac dubstepu poczujesz sie lepiej
no może rzeczywiście dubstep to nie muzyka tylko dźwięki, które lansują mózg.. ale mówie co chcecie na imprezach w gorowych klimatach jest zajebisty rozpierdol i nic nie przebije żadnych sanrajsów ani protektorów
idealnie współgra, że z czym przepraszam? bo to nie jest muzyka..
@up Dubstep kurwo!
A nie jakieś pedalenie, dubstep dobry jest kiedy nie da się go słuchać a nie jakieś Trance nazwane dubstepem
A nie jakieś pedalenie, dubstep dobry jest kiedy nie da się go słuchać a nie jakieś Trance nazwane dubstepem
ja pierdole o wiele wiele lepszy eekt by był gdyby żonglował dildami - dla nie kumatych dildo to sztuczny kutas...
Ktoś zna tracka?
Slimak250991 napisał/a:
o proszę, element społeczny, który nie zna się na muzyce, bo został zamknięty w małym świecie z disco polo
Zalany formaliną i szczelnie zamknięty .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów