Dwuletnia dziewczynka narobiła w pieluchę, 10cio miesięczny pan wilk, który akurat został zabrany z klatki na spacer, chciał pomóc ją przebrać, lecz nie spodobało się to uczestnikom spaceru.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przecież widać jak bachor prowokował biedne zwierze do agresji! Uśpić dziecko!
mmaakkss napisał/a:
Zara telefon na pały i do uśpienia kurwę
Zgadzam się, tylko żeby wilkowi nic nie zrobili
No jo kurwa, jak kogoś bandzior zastrzeli na ulicy to też wina martwego, bo mógł przecież iść inną ulicą, czy dzielnicą.
Wilk to wilk- dzikie zwierzę. To jasne, że ujebie- w sprzyjających warunkach na łonie natury z dzieciaka nie zostałyby nawet kości. Zaistniała sytuacja to wina głupiej matki- jej zadaniem jest chronić swoje potomstwo, wyczuwać sytuacje w których gówniarz mógłby być zagrożony i im przeciwdziałać. W sytuacji wilka zadziałał instynkt, w przypadku matki- nie. I niech ktoś mi powie że cywilizacja nie uwstecznia.
Kto do chuja zabiera wilka na spacer?!
To wina właściciela! Ja mam dwa wilki i muchy by nie skrzywdziły. Wilki są idealne do dzieci. Wiecie jak kiedyś nazywano wilki? Opiekunami dzieci. Tak właśnie było bo to kwestia WYCHOWANIA. Uśpić właściciela za to, że głupi i nie umie się z wilkiem obchodzić.
Brakowało mi takiego komentarza dlatego sam go sobie napisałem. MaszAyahuaskę próbował ale to jeszcze nie ten level oszołomstwa.
Brakowało mi takiego komentarza dlatego sam go sobie napisałem. MaszAyahuaskę próbował ale to jeszcze nie ten level oszołomstwa.
Nic dziwnego, wilk drapieżnik zobaczył słabego osobnika - dziecko i zaatakował. Brawo dla rodzica, że dziecko prowadził od strony zwierzaka.
Mc6 napisał/a:
@up
Wilczaki Czsw to nie wilki.
To w końcu wilk czy wilczak jest na filmie? Zrozumiałem, że wilk.
Tak czy inaczej wilczaki są półkrwi wilkami i często u tej rasy występują problemy z agresją więc nawet jeśli na filmie jest wilczak to powinien być w kagańcu.
Psów to nie zabija a jak są nauczone od młodego to nawet im specjalnie smutno nie jest.
moze to taka nowa wersja wasniewskiej. nie udalo sie dziecku popelnic samobojstwa
Zgon14 napisał/a:
Przecież widać jak bachor prowokował biedne zwierze do agresji! Uśpić dziecko!
Zabić durnego kundla.
Jakim trzeba być gnojem żeby bronić pieprzonego zwierzaka.
Taki pies tylko do uśpienia, a jak nie to przynajmniej kopniak w mordę, która gryzie ludzi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów