18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Zoo w Belgradzie.
DMT • 2014-05-10, 10:16
Dwuletnia dziewczynka narobiła w pieluchę, 10cio miesięczny pan wilk, który akurat został zabrany z klatki na spacer, chciał pomóc ją przebrać, lecz nie spodobało się to uczestnikom spaceru.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
x................s 2014-05-10, 10:29 14
mial ochote na młodą foczkę
Zgłoś
Hojren 2014-05-10, 11:25 6
gratulacje dla właściciela za brak kagańca... na takie psy powinny być testy IQ robione dla właścicieli o większym progu niż IQ słoika ogórków.
Zgłoś
DMT 2014-05-10, 11:32 12
Hojren, co ty gościu pierdolisz o jakimś psie? Masz poczytaj sobie:

A two-year-old girl was transported to the Children’s Hospital in Belgrade after being bitten when a wolf attacked her at Belgrade Zoo.

The wolf is about 10 months old and was on a daily walk, with a zoo volunteer, from the so-called “baby zoo”, in which he was housed with other cubs. Walking of cubs of different animal species, including wolves, is a common procedure in the zoo.
Zgłoś
dmdavid 2014-05-10, 11:57 13
Bym walczył o takie odszkodowanie, że musieliby posprzedawać wszystkie żyrafy na publiczne egzekucje, żeby mi się wypłacić. Tak, jestem Polakiem!
Zgłoś
m................t 2014-05-10, 12:33 6
Człowiek wilkowi nie rózny, bo ludzi jest z 7,3miliarda, a wiló może z niecały miioln jak nie mniej
Zgłoś
tonieja 2014-05-10, 12:37 65
@up dopiero wstałeś czy jeszcze się nie położyłeś?
Zgłoś
makabrax 2014-05-10, 13:20 17
a ta mamusia (chociaż to chyba babcia) też bardzo inteligentna prowadzić dziecko metr od jeden chuj czy to wilk czy pies...
Zgłoś
Hojren 2014-05-10, 13:22 1
@MaszAyahuaskę
Pies wilk jeden chuj, nie masz się do czego przysrać? to, że to tam norma to nic nie zmienia, wilki (niech Ci będzie) powinny mieć kagańce podczas obcowania z ludźmi.
Zgłoś
mazin 2014-05-10, 13:40 5
Babcię widocznie zjadł już wcześniej.
Zgłoś
R................y 2014-05-10, 14:11 2
Zara telefon na pały i do uśpienia kurwę
Zgłoś
NieWiemZeWiem 2014-05-10, 14:57 10
obydwoje są tutaj winni ale tak serio to bardziej matka, dlaczego? To ona pilnuje dziecko i to ona szła z dzieckiem, wilk siedział w jednym miejscu i sie nie poruszał, wieć to matka podeszła z dzieckiem do wilka. To tak jak ja bym biegł i wpadł na kogoś od tył€ i miał pretensje, że on tam stał.....
Zgłoś
DMT 2014-05-10, 14:57 13
Hojren napisał/a:

@MaszAyahuaskę
Pies wilk jeden chuj, nie masz się do czego przysrać? to, że to tam norma to nic nie zmienia, wilki (niech Ci będzie) powinny mieć kagańce podczas obcowania z ludźmi.

I tu się z tobą nie zgodzę. Czy jedno czy drugie, powinno mieć OGARNIĘTEGO przewodnika, a nie jakiegoś "wolontariusza", czy kaganiec.

I jeszcze jedno! Wina baby jak nic, nie ogarnęła że coś się może wydarzyć. Mojej córze zawsze mówię żeby zawsze szła od strony ogrodzenia a nie chodnika (z uwagi na auta, rowerzystów, jednocześnie przestrzegając i obserwując, że z jakiejś nie domkniętej bramki może wyskoczyć pies) jak idziemy gdzieś na spacer, z resztą już sobie ten nawyk wyrobiła. To samo z psami. Wie że jak coś jest nie tak to zawsze ma przejść za mnie a ja już sobie z resztą poradzę
Zgłoś
Trzyszcz 2014-05-10, 15:09 3
Kaganiec jest potrzebny jak nie ma smyczy. Nie wyobrażam sobie, żeby kazać właścicielom wszystkich psów większych od szczura zakładać im kagańce. Tylko, że trzeba uważać wtedy co się znajduje w jego zasięgu, a tutaj babka się zagapiła w telefon.
Zgłoś
lansnaskary 2014-05-10, 15:23 4
wina wilka w chuj, a co ta baba ślepa kurwa jest? na chuj tak blisko szła z tym dzieckiem? podejde se z dzieckiem do wilka a chuj tam nie ujebie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem