Dwuletnia dziewczynka narobiła w pieluchę, 10cio miesięczny pan wilk, który akurat został zabrany z klatki na spacer, chciał pomóc ją przebrać, lecz nie spodobało się to uczestnikom spaceru.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mial ochote na młodą foczkę
gratulacje dla właściciela za brak kagańca... na takie psy powinny być testy IQ robione dla właścicieli o większym progu niż IQ słoika ogórków.
Hojren, co ty gościu pierdolisz o jakimś psie? Masz poczytaj sobie:
A two-year-old girl was transported to the Children’s Hospital in Belgrade after being bitten when a wolf attacked her at Belgrade Zoo.
The wolf is about 10 months old and was on a daily walk, with a zoo volunteer, from the so-called “baby zoo”, in which he was housed with other cubs. Walking of cubs of different animal species, including wolves, is a common procedure in the zoo.
A two-year-old girl was transported to the Children’s Hospital in Belgrade after being bitten when a wolf attacked her at Belgrade Zoo.
The wolf is about 10 months old and was on a daily walk, with a zoo volunteer, from the so-called “baby zoo”, in which he was housed with other cubs. Walking of cubs of different animal species, including wolves, is a common procedure in the zoo.
Bym walczył o takie odszkodowanie, że musieliby posprzedawać wszystkie żyrafy na publiczne egzekucje, żeby mi się wypłacić. Tak, jestem Polakiem!
Człowiek wilkowi nie rózny, bo ludzi jest z 7,3miliarda, a wiló może z niecały miioln jak nie mniej
a ta mamusia (chociaż to chyba babcia) też bardzo inteligentna prowadzić dziecko metr od jeden chuj czy to wilk czy pies...
@MaszAyahuaskę
Pies wilk jeden chuj, nie masz się do czego przysrać? to, że to tam norma to nic nie zmienia, wilki (niech Ci będzie) powinny mieć kagańce podczas obcowania z ludźmi.
Pies wilk jeden chuj, nie masz się do czego przysrać? to, że to tam norma to nic nie zmienia, wilki (niech Ci będzie) powinny mieć kagańce podczas obcowania z ludźmi.
Zara telefon na pały i do uśpienia kurwę
obydwoje są tutaj winni ale tak serio to bardziej matka, dlaczego? To ona pilnuje dziecko i to ona szła z dzieckiem, wilk siedział w jednym miejscu i sie nie poruszał, wieć to matka podeszła z dzieckiem do wilka. To tak jak ja bym biegł i wpadł na kogoś od tył€ i miał pretensje, że on tam stał.....
Hojren napisał/a:
@MaszAyahuaskę
I tu się z tobą nie zgodzę. Czy jedno czy drugie, powinno mieć OGARNIĘTEGO przewodnika, a nie jakiegoś "wolontariusza", czy kaganiec.
I jeszcze jedno! Wina baby jak nic, nie ogarnęła że coś się może wydarzyć. Mojej córze zawsze mówię żeby zawsze szła od strony ogrodzenia a nie chodnika (z uwagi na auta, rowerzystów, jednocześnie przestrzegając i obserwując, że z jakiejś nie domkniętej bramki może wyskoczyć pies) jak idziemy gdzieś na spacer, z resztą już sobie ten nawyk wyrobiła. To samo z psami. Wie że jak coś jest nie tak to zawsze ma przejść za mnie a ja już sobie z resztą poradzę
Kaganiec jest potrzebny jak nie ma smyczy. Nie wyobrażam sobie, żeby kazać właścicielom wszystkich psów większych od szczura zakładać im kagańce. Tylko, że trzeba uważać wtedy co się znajduje w jego zasięgu, a tutaj babka się zagapiła w telefon.
wina wilka w chuj, a co ta baba ślepa kurwa jest? na chuj tak blisko szła z tym dzieckiem? podejde se z dzieckiem do wilka a chuj tam nie ujebie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów