📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ale opasła świnia ...
jak żółw teraz nie może podnieść się z pleców. Macha łapkami w powietrzu.
@Hirons: Nawet głodne mudziny z africa nie przeżarłyby tego smalcu. Co do filmu to sam opis mnie położył na łopatki
Kurna w pierwszych 2 sekundach ogarnąć się można że polacy (obowiązkowo najeczki)
To widzę, że już stereotyp Polaka w sandałach i skarpetach przeminął?
ma trąbkę w dupę ?
to to już nawet nie jest nagrane kalkulatorem... chociaż fakt faktem to ktoś od Zordona
edit: ok może nagrane kalkulatorem! wszystkie filmiki mi tną, a to znaczy że cygany kradną mi neta.. cholera.
edit: ok może nagrane kalkulatorem! wszystkie filmiki mi tną, a to znaczy że cygany kradną mi neta.. cholera.
tam jest gdzieś żaba w tle?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów