Zorza polarna jak widać może być nawet w Polsce i to w części południowej!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Ji^had kurwa jak czytam Twoje posty to aż, się dziwię, że matka natura nie przeprowadziła selekcji naturalnej podczas twojego życia płodowego
Lubelszczyzna lez w poludniowo-wschodniej czesc Polski!
W jakim czasie były zrobione te zdjęcia? Bo chyba dość nowe, bo na ostatnim zdjęciu, w lewym dolnym rogu tuż nad horyzontem widać kometę panSTARR (taka czerwona kropka z delikatnym ogonem). Ciekawe czy na Mazowszu też by występowała taka zorza...
Irydius napisał/a:
Jak lubelszczyzna jest w południowej to w jakiej jest małopolska?
a ja widziałem tęczę, która była nad chmurami. trochę się zdziwiłem widząc w miejscach przejaśnienia kolorowe paski a poniżej chmur nic nie było
Ta zorza zajebista jest. Ale ciężko mi w to uwierzyć
Ta zorza zajebista jest. Ale ciężko mi w to uwierzyć
"Radosław Jaremek Photography" i juz jest +10 do Pro
raistpol napisał/a:
nad lubelszczyzna to co najwyzej psy dupami szczekaja...
GTFO
Krak napisał/a:
chciałeś zabłysnąć ale niestety muszę cie rozczarować, napisane jak byk w południowej części Lubelszczyzny a nie Polski matole.
Jak lubelszczyzna jest w południowej to w jakiej jest małopolska?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów