Zorza polarna jak widać może być nawet w Polsce i to w części południowej!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zorza polarna jak widać może być nawet w Polsce i to w części południowej!
dopiero teraz doszla ta swieza chmura z czernobyla ?? :|
A pierdolicie że ten temat na sadola się nie nadaje... sadistic.pl/3-najtrudniejsze-rzeczy-na-swiecie-vt183591.htm1948151
JADoktor napisał/a:
@UP
Twoja stara nie nadawala sie do rodzenia dzieci.
Ale niestety nie posluchala..
Co kurwa ty mi tu pierdolisz??? Na jakiej zasadzie ty mi tu coś imputujesz? Odniosłem się coś choćby w drobnym znaczeniu do jakiejś twojej wypowiedzi ? Więc po chuj mi tu śmierdzisz ?Nie oczekuję odpowiedzi bo pewnie weekend spędzasz z kolegami...
paint -> cut -> paste -> wuala
nad lubelszczyzna to co najwyzej psy dupami szczekaja...
Od waszych komentarzy można touretta dostać
@większość up
Od waszych komentarzy można touretta dostać
kurwa ! chuj !
Zorze polarną to ja mam w lodówce taką, że byście się posrały dziewczynki...
Coś w fokusie czytałem ostatnio o zorzy polarnej. Z tego co kojarzę jeśli widać ją gdzie indziej niż na biegunie to oznacza, że coś "niedobrego" dzieje się z polem magnetycznym Ziemi w danej chwili. A sama zorza powstaje przez wiatry słoneczne, które nie są dla nas zbyt bezpieczne (zginiemy kurwa ). Nie wiem o co dokładnie w tym chodzi, naukowcem nie jestem chociaż lubię czytać takie ciekawostki.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów