📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
I teraz powstaje pytanie, czy rusztowanie warszawskie my zajebaliśmy Jankesom, czy oni nam....
Rusztowanie było złe i drabina też była zła.
Było tyle nie żreć
Przecież mógł ten tłuścioch kogoś zabić, albo zrobić kalekę.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
I teraz powstaje pytanie, czy rusztowanie warszawskie my zajebaliśmy Jankesom, czy oni nam....
Fachowo to rusztowanie Warszawskie T2 ramowe, z tego co mi wiadomo używano takich rusztowań przy odbudowie Warszawy dlatego taka nazwa. Ale czy zostało wymyślone w Polsce tego nie wiem ani nie znalazłem nic na ten temat
Kurwa, dupsko jak ponton.
Ciekawe czy sejsmografy zanotowały to zdarzenie.
I co? Już znalazła powód do nieróbstwa? Okna się same nie umyją a John leży zmęczony oglądaniem meczu.
NA początku uśmiałem się, ale teraz tak patrzę, przecież bez problemu mogła wydłużyć samą drabinę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów