📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
lysout napisał/a:
Ratoshi, ile ty masz lat mentalnie?
15-16?
Nie chcę być niemiły, ale ty uważasz że "warto oglądać 'Chłopaków do wzięcia'"
Cross9819 napisał/a:
Nie chcę być niemiły, ale ty uważasz że "warto oglądać 'Chłopaków do wzięcia'"
To nie bądź i napisz mi co jest ciekawego w tej jebanej telewizji do oglądania?
A nie pomyślałeś, że może tak po prostu, nie ma nic do oglądania?
Przecież on lubi być faszerowany tego typu gównem. To jest klasa ludzi myślących telewizorem. Zapewne myśli że anna maria wesołowska i trudne sprawy są prawdziwe, więc nie wymagajmy od tego Pana za dużo
Wy się śmiejecie jak małpy z drzew, ale w rozwiniętych krajach stomatolog tak delikatnie demonstruje na paznokciu dziecku jak działa i że nie jest takie straszne wiertło stomatologiczne. Z Ukraińców się śmiejecie jacy zacofani i dzicy, a sami wyjedziecie za Odrę i jesteście zszokowani widokiem elektrycznej suszarki w kiblu i kranu na podczerwień.
LaChupacabra napisał/a:
Wy się śmiejecie jak małpy z drzew, ale w rozwiniętych krajach stomatolog tak delikatnie demonstruje na paznokciu dziecku jak działa i że nie jest takie straszne wiertło stomatologiczne. Z Ukraińców się śmiejecie jacy zacofani i dzicy, a sami wyjedziecie za Odrę i jesteście zszokowani widokiem elektrycznej suszarki w kiblu i kranu na podczerwień.
Myślę, że sam Loaloa nie powstydziłby się takiego komentarza
Mało na sadistic to pasuje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów