📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nieładnie tak żartować.
Nauczy je jak poradzić sobie w tym brutalnym świecie.
Lobo24 napisał/a:
To będzie matka moich dzieci.
Chcesz mieć dzieci z feministką?
Spójrz na ten transporter dla kota w lewym dolnym rogu.
Ja pierdolę co za świr …
Sąsiad prosił o link do całości
Lobo24 napisał/a:
To będzie matka moich dzieci.
Bez szans. Spójrz najpierw na to co ona wyciąga z mordy, potem spójrz między własne nogi.
Ten dildo to nawet czarnuchów zawstydza...
Chyba jej zimno bo się "częsie".
Palarnia była jedna, więc niejako z musu imprezy się mieszały.
Pracował z nami wtedy taki Krzysiek.
Krzysiek był dość przystojny no i gadkę do kobiet miał.
Zbajerowal jakąś z tej imprezy. Nawet fajna (7/10) tyle że szmata pierwszej wody.
Wtedy pierwszy raz na własne oczy zobaczyłem, że niektóre panny naprawdę lubią jebanie gardła. Nikt jej cipska nawet nie dotknął a panna miała kilka orgazmow od samego przestawiania migdałków.
Im mocniej i większym sprzętem się ja jebało tym większe zadowolenie miała w oczach.
Na samej tej imprezie ojebała z 10 kiełbas, a chuj wie ile łącznie tego wieczoru.
W tym samym lokalu, na sali obok, odbywał się panieński jakiejś babki.
Palarnia była jedna, więc niejako z musu imprezy się mieszały.
Pracował z nami wtedy taki Krzysiek.
Krzysiek był dość przystojny no i gadkę do kobiet miał.
Zbajerowal jakąś z tej imprezy. Nawet fajna (7/10) tyle że szmata pierwszej wody.
Wtedy pierwszy raz na własne oczy zobaczyłem, że niektóre panny naprawdę lubią jebanie gardła. Nikt jej cipska nawet nie dotknął a panna miała kilka orgazmow od samego przestawiania migdałków.
Im mocniej i większym sprzętem się ja jebało tym większe zadowolenie miała w oczach.
Na samej tej imprezie ojebała z 10 kiełbas, a chuj wie ile łącznie tego wieczoru.
35i napisał/a:
Chcesz mieć dzieci z feministką?
Spójrz na ten transporter dla kota w lewym dolnym rogu.
to transporter dla dzieci
[...]
trzeba było się żenić
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów