📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
A co? Premier składa jakieś śluby czystości czy ki chuj?
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
@up
co się tak spinasz? napij się melissy... Berlusconi ostro po bandzie jedzie, pewnie, że mu wolno, ale jako premier nie powinien, ten gość reprezentuje jedno z najważniejszych państw europejskich... choć może taki gość dobrze reprezentuje włochów
co się tak spinasz? napij się melissy... Berlusconi ostro po bandzie jedzie, pewnie, że mu wolno, ale jako premier nie powinien, ten gość reprezentuje jedno z najważniejszych państw europejskich... choć może taki gość dobrze reprezentuje włochów
po to są one! po to one są!
♥♥♥
eeee to jest nic...u nas jest takie jeden co jest Premirem i rucha 40 milionów ludzi...to jest sztuka!!
chciałeś powiedzieć że był taki człowiek. Jarek już nie jest premierem.
Lepper był wicepremierem, do takich osób zwraca się "Panie premierze" ergo ruchał jako premier!
Wypierdalać z tą polityką z sadola.
Jak będę chciał tych ciuli oglądać to włączę TV trwam
Jak będę chciał tych ciuli oglądać to włączę TV trwam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów